Drbárna ze ZOO: Kristýna už je zase vlezlá, Alice zamilovaná a Charlie nešťastný

Drbárna ze ZOO: Kristýna už je zase vlezlá, Alice zamilovaná a Charlie nešťastný
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na Viky už zase zazvonil exekutor. Tentokrát ale hledal jejího otce, který nejspíš rozjel svůj byznys v okrádání ve velkém. Viky však exekutora ujistila, že u ní se rozhodně neskrývá. Vykutáleného otce hledají i dvojčata. Holky by s ním rády srovnaly účty, ale zatím po něm pátrají marně.

Alice se stále více oddává myšlence, že je Márty to nejlepší, co jí mohlo po smrti manžela potkat. Sid tomu raději ani nechce rozumět. Matka mu chce dokonce koupit dárek. Tolik jí pomohl s mladým Edou! A bude mu vděčná ještě víc.

Z vojáka Mártyho se stal špičkový designér skla. Alice se Sidonií chtějí udělat novou řadu retro skla, ale Márty usoudí, že by dokázal navrhnout zajímavější produkty, které hned prezentuje před celou rodinou. Všichni jsou nadšení a Alice mu hned nabízí manažerské místo ve sklárně. Márty ale asi čeká na lepší nabídku, takže zatím odmítá.

Sylva se svěřuje Kristýně, že by chtěla s Fandou dítě, aby si ho pojistila. Kristýna moc její logiku nechápe. Když později vidí, že se s Fandou hádá, rozhodne se, že uplatní své letité zkušenosti ze vztahů a vychová z Machyánové křehkou a milující bytost, aby jí to s Frantou vydrželo. Konečně zase našla nějaké uplatnění. V práci se nudí, a tak jen číhala, kdy se zase někomu vnutí do života.

Dvojčata
Dvojčata | Zdroj: FTV Prima

Sid při pochůzkách po ZOO narazí na volně se pohybujícího hada. Než přijde Adam s Bobem, had je pryč a Bob si dělá ze Sid srandu, že možná žádný had neexistuje. Nakonec začne pochybovat i Sid. Až druhý den se do infocentra přiřítí rozčilený návštěvník ZOO, který na hada také narazil a pěkně se vyděsil. Začíná tedy hon na záhadného plaza, který nikomu nechybí. Nakonec se přece jen najde, ale není v dobrém stavu a Anežka je na pochybách, jestli se podaří ho zachránit.

To Filip má jiné starosti. Slíbil Brázdovi, že nafotí reklamní fotky pro jednoho jeho známého. Jenže ten přišel s tím, že chce na fotkách zkombinovat zvířata ze ZOO a nahé slečny. Jeho klienti to prý ocení. Filip nemá chuť fotit akty, a tak se z práce snaží vykroutit. Jenže Brázda na tom trvá, protože mu to Filip slíbil. Nakonec mu pomůže Viky. Manželka zákazníka si u ní nakupuje a Viky se zmíní o focení s nahotinkami. Ostatní už zařídí dotčená manželka.

Charlie se od Břéti dozvídá o tom, že Dominika čeká na vyjádření z odboru životního prostředí. Běží tak za starostou, aby se s ním domluvil, jak to Dominice znepříjemnit. Bohužel, Bavor nechce o nějaké akci proti Dominice ani slyšet a Charlie si bude muset poradit sám.

Zdroje článku: