Drbárna ze ZOO: Když Tereza ucítila podivné křeče, měla jasno. Sestra rodí

Drbárna ze ZOO: Když Tereza ucítila podivné křeče, měla jasno. Sestra rodí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Radostnou událost mají i v ZOO. Dlouho očekávaná mláďata ptáků se konečně vylíhla a Filipovi s mladým pomocníkem se podařilo udělat tak hezké fotky, že se Albert rozplýval nadšením.

Jinak však Albert moc důvodů k radosti nemá. Matka mu sice slíbila, že už mu další partnerky hledat nebude, jenže to nevydržela. Synovi slíbila, že tentokrát to bude opravdu výjimečné rande. Naivní Albert jí na to skočil a do baru na rande naslepo se vydal.

Dívka, která se přiřítila k jeho stolu, opravdu výjimečná byla. Rozhodně nepatřila do kategorie krasavic, mezi kterými Albert běžně lovil. To by ani tak nevadilo, ale už od prvních minut bylo jasné, že jeho společnice už svou životní lásku má. Její kocour pro ni byl naprosto vším a Albert dospěl k závěru, že je trošku potrhlá.

Další den se zvědavá matka přišla zeptat, jak si to syn užil. Nakonec vyšlo najevo, že celý namlouvací rituál, který zorganizovala, měl jeden účel. Chtěla, aby Albert na její benefiční koncert přišel s partnerkou.

O to se nakonec postarala Tamara, která nabídla Albertovi, že mu někoho na večer dohodí. K jeho překvapení přišla sama.

Petr na návštěvě u Viky

Něco je ve vzduchu i u Viky v bytě. Petr dorazil s kytkou a lahví vína a chystal se k děkovné řeči. Jenže Viky si zrovna telefonovala s Terezou a musela pryč. Petr tak zůstal v jejím bytě sám. Když viděl na stole notes, rozhodl se, že jí svůj vděk za hlídání dětí vyjádří písemně.

Vzkaz našel Filip a nebyl z něj moc nadšený. Petr psal, jak se Ester snaží, ale nikdy nebude tak dobrá matka jako Viky, a že všichni mají nějaké chyby. Celý vzkaz vzbudil dojem, jako by Petr něčeho litoval. A kytice Filipův dojen jen podpořila.

Izabela je maminkou

Viky neměla čas nad návštěvou Petra moc přemýšlet. Dostala informaci od Terezy, že se Izabela konečně dočkala.

Přestože se všichni snažili Izabelu hlídat, časté plané poplachy otupily jejich ostražitost. Když opravdu Izy začaly kontrakce, byla doma sama a zrovna se jí vybil telefon. Tereza v ten okamžik pocítila divnou bolest a jen několik vteřin jí trvalo, než se dovtípila, že jde o sestru. S Viky byly u sestry téměř současně a než se přiřítil Vojta, Izabela už byla v péči přivolaných zdravotníků. Za pár hodin už se v baru zapíjel malý Vojtíšek.

Dominika je zmatená

U Charlieho v bytě to tak akční nebylo. Ilonka konečně přesvědčila Dominiku, aby přestala předstírat, jak moc je jí Charlie protivný. Holky udělaly chlebíčky, připravily lahvinku a čekaly, až Charlie přijde domů. Ilonka se vytratila. Nakonec to byla Dominika, kdo si nebyl jistý, jestli tuto symfonii rozehrát. Charlie rozhodně nebyl proti.

Zdroje článku: