Vanda Chaloupková, Ivan Vyskočil a Zuzana Stavná z Ulice slaví dnes narozeniny

Vanda Chaloupková, Ivan Vyskočil a Zuzana Stavná z Ulice slaví dnes narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda Chaloupková, Ivan Vyskočil a Zuzana Stavná... To jsou herci z Ulice, které spojuje nejen účinkování v jednom seriálu, nýbrž i společné narozeniny, které tito herci budou slavit už 21. května. Pamatujete si na jejich děj v Ulici?

Vanda Chaloupková jako kráska Kristýna Haklová 

Herečce Vandě Chaloupkové, která 21. května oslaví 31 let, v Ulici už odzvonilo. Zamilovala se do otce své kamarádky Bětky Klimešové, se kterým se ze seriálu vypařila. Její dějová linka nebyla nejdelší ani nejvýraznější, a proto je pochopitelné, že si na ni někteří diváci ani nevzpomenou. Dovolte nám proto, abychom vám děj Vandy Chaloupkové připomněli. Herečka v seriálu představovala krásku Kristýnu Haklovou, která studovala ekonomiku a živila se finančním poradenstvím. Vydělané peníze pro ni znamenaly svobodu a nezávislost.

Díky svému vzhledu by se mohla Kristýna živit jako modelka. Ale ona dávala přednost opravdové práci. V Ulici se do ní zamiloval Matěj Jordán, později však uznal, že se honil jen za jejím vzhledem. Hledání Kristýny ho sblížilo s Bětkou Klimešovou, se kterou tvořil krásný pár. Kristýna Haklová se s Matějem i Bětkou kamarádila, a nakonec sbalila Bětčina tátu. To v Ulici způsobilo pozdvižení, dělil je velký věkový rozdíl. 

Ivan Vyskočil jako tatínek Veroniky Maléřové 

Když se diváci v Ulici seznámili s rodinou Maléřových, která žila na Moravě předtím, než se přestěhovala do Prahy, museli se nutně potkat i s nejstarším členem rodiny – s Josefem Kolářem, tatínkem Veroniky, který s nimi žil. Byl to sympatický starší pár, který měl energie na rozdávání. Rodině pomáhal všemi způsoby a často k nim jezdil do Prahy. Později, aby na Moravě nebyl tak sám, se do Prahy přistěhoval a začal žít se zdravotní sestrou Radkou.

Ivan Vyskočil, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Ta v Ulici reflektovala nezvyklé téma kleptomanie. Právě ona na kleptomanii trpěla. Nemohla si pomoct a kradla různé věci, především pak maličkosti. Na to, že se děje něco divného, přišel Martin Maléř, který v nemocnici spolu s Radkou chvíli pracoval. A tak musela Radka s pravdou ven. Zjištění, že se u Radky opravdu jedná o nemoc zvanou kleptomanie, bylo pro všechny velmi úlevné. Na začátku totiž leckdo Radku podezříval, že je obyčejnou zlodějkou. Ivan Vyskočil už v Ulici nehraje, diváky může zajímat, že 21. května oslaví své 76. narozeniny. 

Zuzana Stavná jako Zora, která svedla Eddieho

Zuzana Stavná, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

A své 38. narozeniny ve stejný den jako herec Vyskočil a herečka Chaloupková bude slavit i herečka Zuzana Stavná. I ona se v seriálu Ulice dostala na výslunní. Aby tomu tak bylo, musela napřed sbalit zadaného Eddieho, se kterým pracovala v realitní kanceláři. Nebylo to pro ni příliš těžké. V té době to Eddiemu s Adrianou moc neklapalo. Adriana se totiž začala vracet do svého divočejšího období, a tak byla nevěra na spadnutí. Eddie si nakonec vybral Adrianu a Zorka musela balit kufry. Herečka Zuzana Stavná se v Ulici už neobjevuje. 

Zdroj článku:
  • Autorský text