Bradley Cooper na Netflixu, tentokrát v kuchařském rondonu

Bradley Cooper na Netflixu, tentokrát v kuchařském rondonu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by nechtěl v kuchyni fešáka s uhrančivým pohledem, který nosí na stůl jednu delikatesu za druhou. Vtipný a emotivní příběh plný inspirace je pro tmavý a pochmurný lednový den ideální.

Věděli jste, že fešák Bradley Charles Cooper svou vášeň pro vaření nemusel ani hrát? Je vášnivým kuchařem už od dětství a kdyby mu to nevyšlo s herectvím, nejspíš by byl nakonec skvělým kuchařem, s postavičkou formovanou basketbalem a veslařstvím.

Ale jeho otec byl burzovní makléř s vášní pro filmy a svůj filmový svět sdílel se synem, což Bradleyho přivedlo ke studiu dramatu na umělecké škole. Před kamerou začínal stylově. Zahrál si malou roli v seriálu Sex ve městě po boku Parker.

Kuchařskou zástěru už si oblékl v roce 2005 pro komediální seriál Šéfkuchař nadivoko (hodnocení 81%). Jeho šarmu, a nejen v kuchyni, podlehla řada filmových hvězd, jako Renee Zellweger, Jennifer Esposito nebo Zoe Saldana. Zkusil to i s modelkami, s jednou z nich, s Irinou Shayk má holčičku (2017). Vztah mu ale ani tentokrát nevydržel.

Dokonalý šéf (USA,2015)

Film vznikl podle příběhu Michaela Kalesnika a kromě Coopera v něm můžete vidět Siennu Miller, Omara Syho, Alici Vikander, Umu Thurman nebo Emmu Thompson.

Příběh je o Adamovi, který umí skvěle vařit a má ohromující nápady. Bohužel mu jeho temperament a občas alkoholové a drogové úlety zkazily slibně našlápnutou kariéru. Když si uvědomil destruktivní dopad soukromého života na ten profesní, sám se potrestal a opustil své město a sny.

Když se po čase do Londýna vrátil, pátral po starých známých, aby mohl někde znovu začít. Jenže to nebude mít vůbec snadné a problémy, před kterými utekl, si na něj počkaly. Chvíli bude trvat, než zkrotí svou výbušnou povahu a pochopí, jak se chovat k lidem, kteří hrají v jeho životě důležitou roli.

Natáčelo se v New Orleans a v Londýně. Kritici hodnotili kladně herecký výkon Coopera, ale chválou šetřili u hodnocení scénáře, který nedokázal využít potenciál kvalitního hereckého obsazení a populárního tématu.

 

Zdroj: