Bára má po porodu skvělou formu

Bára má po porodu skvělou formu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bára Klímová je zpět v Ulici. Po tom, co herečka Eliška Hanušová Bašusová porodila, má skvělou formu. Doma se příliš neohřála a teď víří pohodu u Klímů. Sekla se školou, což těžce nese hlavně její otec.

Báře to moc sluší

Bára je hezká holka, která nyní zkouší prorazit v hlídání dětí. Že úspěšná a spokojená fotografka z ní nejspíš nebude, na to přišla během studia v zahraničí, kde byly její práce spíše průměrné. Bára byla frustrovaná a po čase se rozhodla školu ukončit. Vrátila se zpátky k Frantovi a k rodině, která si původně myslela, že důvodem její návštěvy je těhotenství.

Nehledě na to, co všechno Báru v Ulici čeká, musíme podotknout, že má herečka po porodu opravdu skvělou formu. A pokud se do Ulice vrátila od malého miminka, mohou diváci čekat, že se v seriálu její děj více rozvine.

Bára bude podporou své mladší sestře

Jenže hlídat děti a občas vzít nějakou tu brigádu, to vůbec nestačí na normální život, kdy zaplatíte nájem a další své potřebné věci. Jelikož studuje i Franta, nemají to ti dva vůbec lehké. Bára se navíc teď bude muset vyrovnat s novou situací. Ačkoliv se jí ulevilo, když se školou skončila, bude muset vymyslet, co v životě dál. Neustále hlídat děti nemůže. Možná proto bude potřebovat nějaký kurz nebo jiný impuls, který by jí alespoň nastínil, co dál dělat.

Možná, že začnou s tátou podnikat. Vítek je koneckonců také bez perspektivní práce. Ivě dokonce už slíbil, že se podívá na nějaké nové inzeráty, aby mohl na stavbě skončit. Kdyby však záleželo jen na něm, nejspíš by na stavbě pracoval dál. Výborně si totiž při práci čistí hlavu.

Teď, když je Bára doma, bude i jí podsouvat nějakou lepší práci. Třeba ti dva dají hlavy dohromady a začnou v něčem podnikat. No uvidíme. Každopádně se diváci do letních prázdnin mají ještě na co těšit.

Zdroj článku:
  • autorský text