Amélie z Montmartru (2001): Kam se poděla herečka Audrey Tautou a proč se vyhýbá sociálním sítím

Amélie z Montmartru (2001): Kam se poděla herečka Audrey Tautou a proč se vyhýbá sociálním sítím
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tajemná tmavovláska s velkýma dětskýma očima publiku učarovala jako Amélie z Montmartru. Od té doby ztvárnila řadu zajímavých, charakterních rolí, ale obletovanou celebritou se stát nechtěla. Co dělá Audrey Tautou dnes?

Francouzské herečce bylo 23 let, když z ní role Amélie učinila slavnou hvězdu. "Trvalo mi nějakou dobu, než jsem si uvědomila, co se vlastně děje. Byla to úžasná zkušenost, která mi přihrála další příležitosti," vzpomíná Audrey Tautou. Zajímal se o ni i Hollywood, jeho nabídky ale pro ni nebyly zajímavé. 

"Není to tak, že bych Ameriku zavrhla," vysvětlila herečka. "Ve Francii mám ale lepší pozici, můžu pracovat na kvalitních projektech, a navíc k životu potřebuju své přátele a rodinu."

Audrey Tautou ani nestojí o záři reflektorů a nechce být v hledáčku novinářů: "Nemám Instagram, nemám Twitter ani Facebook. Sociální sítě slouží hercům k vlastnímu zviditelnění, a to já nepotřebuju."

Když zrovna nic nenatáčí, užívá si Audrey života. Cestuje, píše, kreslí a fotografuje. "Neřídím se žádnými pravidly. Zajímám se o spoustu věcí, nikdy se nenudím," uzavřela herečka.