Dnes v Ulici: Karla s Kryštofem hodlají své rodině zasadit další ránu

Dnes v Ulici: Karla s Kryštofem hodlají své rodině zasadit další ránu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je to komedie. Po tom, čím vším si Karla s Kryštofem prošli, by je informace o tom, jak moc byla Karla do Jakuba zamilovaná a jak moc hluboký hrob pro něj Kryštof vykopal, neměly moc rozhodit. Co to mění na situaci? Přece chtěli rodinu stůj co stůj udržet hlavně kvůli klukům. Ale teď je všechno jinak.

Dělají, že nic, ale nejspíš je to konečná

Před kluky pořád hrají divadlo na šťastnou rodinku. Rozvodové stání se však neúprosně blíží a nikdo v jejich okolí jim rozvod už nejspíš nevymluví. Tonyho a Dominiku už to ani nebaví a my se jim nedivíme. Kolik svého úsilí už vložili do toho, aby ti dva zůstali spolu? A přesto to nestačilo. Věrka jim do toho také mluvit nemůže, protože se vše dozví až jako poslední. Jestli v předchozích krizích nedostala infarkt, tak teď ho už nejspíš určitě dostane. Karla s Kryštofem ji budou mít na svědomí. A co teprve ty zklamané Vojtovy oči! Kryštof s Karlou se chovají nezodpovědně. Částečně za to může Karla, která až příliš řešila Kryštofovu pomstu.

Karla dokonce přijímá práci na vraždách

Na to, že se jedná o dva dospělé jedince, si tak vůbec nevedou. Už vůbec nejde vidět, že je Karla vyšetřovatelka, protože se chová hloupě. Místo, aby to spolu ještě jednou probrali, krouží kolem sebe a každý má v hlavě své domněnky. Kryštof si myslí, že by s ním Karla nechtěla nic mít, Karla si také myslí, že po tom všem, co řekla, už o ni Kryštof asi nestojí. Nejspíš to tak mělo být, a tak Karla najednou nevidí důvod, proč by si měla upírat lepší práci. Co na tom, však Věrka s Kryštofem se jí o děti postarají, zatímco ona bude chytat vrahy. 

Kryštof z Karlina návratu do práce není nadšený

Ani Kryštof není nadšený z toho, že se Karla opět vrací do práce. Nejspíš jí závidí, že má tolik pracovních nabídek a je na rozdíl od něj velmi žádaná. Nedovede si tak úplně představit, jak bude Karla u kluků fungovat, když se ti dva zase rozejdou. Karle však nic nevyčítá. Je to marné a už brzy nebude jejím manželem.

Jedině Věrka ještě plánuje společnou letní dovolenou

Na Věrku jsou to až příliš prudké obraty. Těší se z toho, jak krásně nakonec ta hrůzostrašná rodinná krize dopadla, a netuší, že celá situace nabrala úplně jiný spád. To se bude divit! Na jednu stranu je to malinko trapné. Scénáristé nutí diváky, aby si opět prošli rozvodovým kolečkem těch dvou. Jenže v poslední době toho bylo až příliš. Na druhou stranu tahle situace vystihuje reálné dění. Nevěra vztah úplně rozloží. A když už si myslíte, že se zotavujete, vrátí se to v plné síle. Takovou zradu člověk ze svého života jen tak nevyvětrá. A tak nezbývá než se touhle dějovou linkou nějak prokousat. Už aby si Mára začal konečně věřit. To jeho neustálé skuhrání nad nepříznivým osudem už je také k nevydržení! 

Zdroj článku:
  • Autorský text