Dnes v Ulici: Michal má u Žofky možná ještě šanci. A svou šanci na oživení vztahu Klímovi rozhodně nepromarnili

Dnes v Ulici: Michal má u Žofky možná ještě šanci. A svou šanci na oživení vztahu Klímovi rozhodně nepromarnili
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přece jen není všechno ztraceno. Z pro Michala neznámých důvodů ho Žofka zve o víkendu na tátovo historické představení. A zatímco jindy by Michal nad takovou nabídkou skákal nadšením, teď přece jen radši zůstane doma. A to i za předpokladu, že to mezi jeho tátou a mámou začalo po letech eroticky jiskřit.

Přece jen Dušek v Ivě zažehl jiskru 

Robert Dušek si nakonec přece jen může gratulovat. Podařilo se to, v co celou dobu doufal. V Ivě Klímové zažehl jiskru, o což se celou dobu snažil. Co je na tom, že jiskra přeskočila ne mezi ním a Ivou, nýbrž mezi Ivou a jejím manželem Vítkem? Pokud je to přímý chlap, bude jim novou energii ve vztahu přát. Iva ho navíc už nechce ani vidět. Poněkud hořce skončilo jejich přátelství, co říkáte? Teď je otázkou, jestli bude mít Dušek dostatek odvahy na to za ní přijít a omluvit se ještě jednou a naposledy. Přece jen by to mezi nimi nemuselo zůstat takhle viset. 

Vítek svou manželku vidí v úplně jiném světle 

Velké dík dluží Robertovi i Vítek, který díky němu vidí svou manželku Ivu v úplně novém světle. Už pro něj není tak všední po tom, co zjistil, že o ni mají zájem i jiní chlapi. Naopak by ji nejraději pořád svlékal jako před lety. Nový náboj vztahu se zamlouvá také Ivě, pro kterou i krátká zastávka doma na kávě znamená erotické oživení. Jen Michal pro ně dva nemá pochopení. Báře se vyjádřil v tom smyslu, že by se jeho rodiče měli mít rádi už jen platonicky. 

Michal je frustrovaný z toho, že zůstal na ocet 

Možná by Michal dopřál nějakou tu romantiku své mámě a svému tátovi, kdyby byl sám zaláskovaný. To ale být nemůže, protože Žofka rozcupovala jeho srdce na cucky. Po tom všem má ještě odvahu zvát ho na společný víkendový program. To se zbláznila? Jindy by přijal, ale teď je naprosto potupený jejím odmítnutím i její čokoládou coby omluvou. Nikam s ní nepůjde. Bude lepší, když se od ní bude držet dál. Koneckonců vůbec nejlepší by bylo, aby už konečně skončil školu a nemusel ji nikdy vidět. 

Žofka Michala nechce ztratit a Svatka jí dává dobrou radu 

Žofka z Michala rozhodně nechce dělat hlupáka. Pomohlo by možná, kdyby si sama v sobě ujasnila, co k Michalovi cítí. Je to jen mladší kamarád, nebo se do něj zamilovala? A pokud by platilo to druhé, co by tomu řeklo okolí? Spolužáci by se jí nejspíš smáli za to, že chodí se zajíčkem. Ale opravdu takové předsudky mohou zkazit něco, co by jinak bylo velmi hezké? Kluky s formátem, jaký má Michal, abyste hledali jako jehlu v kupce sena. A podobně to vidí i Svatka. Ta Žofce říká, aby se vykašlala na to, co si bude myslet její okolí a jednala čistě podle sebe. Už tolikrát ji Michal zachránil. Netouží nakonec ženy po přesně takovém typu, jako je Michal? Je vtipný, spolehlivý a zábavný. Zkrátka s ním není nuda, ale není to žádný namachrovaný frajírek. 

Zdroj článku:
  • Autorský text