Diskuze

Vzhůru za seriálovou nostalgií! Některé příběhy se neomrzí ani po letech

Oblíbenost starších seriálů je u nás opravdovým fenoménem. A přestože i na zahraniční kousky staršího data se diváci rádi podívají, zájem je především o československé seriály. Starší diváci je sledují hlavně proto, aby si připomněli dobu, ve které žili, a mladší jsou spíše zvědaví.
Zpět na celý článek

Oblíbenost starších seriálů je u nás opravdovým fenoménem. A přestože i na zahraniční kousky staršího data se diváci rádi podívají, zájem je především o československé seriály. Starší diváci je sledují hlavně proto, aby si připomněli dobu, ve které žili, a mladší jsou spíše zvědaví.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Marečku, podejte mi pero!: Chyby a zajímavosti ve filmu
26.01.2025

Marečku, podejte mi pero!: Chyby a zajímavosti ve filmu

Film Marečku, podejte mi pero! zná snad každý. Mě osobně vždy potěší, když se na tento film mohu znovu podívat. Málokdo si ale všimnul chyb, které...

Studna: Otec byl toho večera neklidný, přišla domácí zabijačka, kterou syn zázrakem přežil
10.12.2024

Studna: Otec byl toho večera neklidný, přišla domácí zabijačka, kterou syn zázrakem přežil

Epizoda Studna, která byla v kontroverzním seriálu 30 případů majora Zemana, šokovala národ a stala se tématem k debatám na školách, v zaměstnání i...

Smrt v přímém přenosu a bleskové přeobsazení: Temné tajemství v pozadí nejoblíbenější  komedie
26.12.2024

Smrt v přímém přenosu a bleskové přeobsazení: Temné tajemství v pozadí nejoblíbenější komedie

Komedie Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách umí polechtat bránici a pohladit na duši. Už od sedmdesátých let si diváci oblíbili...

Dnes v Ulici: Evžen domlouvá Luďkovi a o Lubošovo zdraví pečuje celá rodina
12.11.2024

Dnes v Ulici: Evžen domlouvá Luďkovi a o Lubošovo zdraví pečuje celá rodina

Jediný, s kým je Luděk ochoten otevřeně mluvit, je kupodivu Evžen. Evžen, se kterým se dříve nemohli vlézt do dveří. Evžen, proti kterému měl...

Ulice: Ředitelka Soňa už začala nadělovat. Její hněv pocítí Dvořákovi i vzpurný Otík
03.10.2024

Ulice: Ředitelka Soňa už začala nadělovat. Její hněv pocítí Dvořákovi i vzpurný Otík

Po pronesení nadšeného a motivujícího projevu teď ředitelku Soňu někteří diváci trefně přirovnávají k Dolores Umbridgeové z Harryho Pottera. Lze...

2 tváře Saši Rašilova: Nesnesitelný Oldřich z Tanečních a galantní zubař Igor z Ulice
08.10.2024

2 tváře Saši Rašilova: Nesnesitelný Oldřich z Tanečních a galantní zubař Igor z Ulice

Fanoušci Saši Rašilova si teď mohou svého oblíbence užívat ve dvou rodinných seriálech TV Nova naráz. Stal se jednou z hvězdných posil pro 20....

Velký filmový kvíz pro opravdové znalce českých filmů
21.02.2025

Velký filmový kvíz pro opravdové znalce českých filmů

Dnešní první kvíz bude pro milovníky českých filmů jistě jednoduchý. Nejdříve se podíváme do rodiny Šebkových a Krausových.

Ve čtvrteční Ulici se soudci uleví, Šíma s kamarády si omrkne nádraží a Vítek získá novou práci
13.11.2024

Ve čtvrteční Ulici se soudci uleví, Šíma s kamarády si omrkne nádraží a Vítek získá novou práci

Čtvrtek bude pro mnohé uličníky šťastným dnem. Herman se například dozví, že Láďa je neplodný. Snad to tedy znamená, že mu ani nechodil za...

KVÍZ: Taxík bavil Aleše Hámu více, ale uznává, že i Kde domov můj? má své kouzlo
10.09.2024

KVÍZ: Taxík bavil Aleše Hámu více, ale uznává, že i Kde domov můj? má své kouzlo

Tahle vědomostní soutěž asi není pro diváky, kteří v podobných pořadech vyhledávají hlavně napětí a drama. Je to spíš o poklidném pokoukání a...

Hlášky, scény a příběhy z nejkrásnějších českých pohádek: Jen mistři dají více než 6 správných odpovědí
11.05.2025

Hlášky, scény a příběhy z nejkrásnějších českých pohádek: Jen mistři dají více než 6 správných odpovědí

Volné dny jsou synonymem pro rodinnou pohodu, dobré jídlo, odpočinek, ale také hromadu pohádek, které známe už skoro nazpaměť. Některé hlášky z...