Diskuze
Vzhůru za seriálovou nostalgií! Některé příběhy se neomrzí ani po letech
Vzhůru za seriálovou nostalgií! Některé příběhy se neomrzí ani po letech
Možná jste zmeškali
Marečku, podejte mi pero!: Chyby a zajímavosti ve filmu
Film Marečku, podejte mi pero! zná snad každý. Mě osobně vždy potěší, když se na tento film mohu znovu podívat. Málokdo si ale všimnul chyb, které...
Studna: Otec byl toho večera neklidný, přišla domácí zabijačka, kterou syn zázrakem přežil
Epizoda Studna, která byla v kontroverzním seriálu 30 případů majora Zemana, šokovala národ a stala se tématem k debatám na školách, v zaměstnání i...
Smrt v přímém přenosu a bleskové přeobsazení: Temné tajemství v pozadí nejoblíbenější komedie
Komedie Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách umí polechtat bránici a pohladit na duši. Už od sedmdesátých let si diváci oblíbili...
Dnes v Ulici: Evžen domlouvá Luďkovi a o Lubošovo zdraví pečuje celá rodina
Jediný, s kým je Luděk ochoten otevřeně mluvit, je kupodivu Evžen. Evžen, se kterým se dříve nemohli vlézt do dveří. Evžen, proti kterému měl...
Ulice: Ředitelka Soňa už začala nadělovat. Její hněv pocítí Dvořákovi i vzpurný Otík
Po pronesení nadšeného a motivujícího projevu teď ředitelku Soňu někteří diváci trefně přirovnávají k Dolores Umbridgeové z Harryho Pottera. Lze...
2 tváře Saši Rašilova: Nesnesitelný Oldřich z Tanečních a galantní zubař Igor z Ulice
Fanoušci Saši Rašilova si teď mohou svého oblíbence užívat ve dvou rodinných seriálech TV Nova naráz. Stal se jednou z hvězdných posil pro 20....
Velký filmový kvíz pro opravdové znalce českých filmů
Dnešní první kvíz bude pro milovníky českých filmů jistě jednoduchý. Nejdříve se podíváme do rodiny Šebkových a Krausových.
Ve čtvrteční Ulici se soudci uleví, Šíma s kamarády si omrkne nádraží a Vítek získá novou práci
Čtvrtek bude pro mnohé uličníky šťastným dnem. Herman se například dozví, že Láďa je neplodný. Snad to tedy znamená, že mu ani nechodil za...
KVÍZ: Taxík bavil Aleše Hámu více, ale uznává, že i Kde domov můj? má své kouzlo
Tahle vědomostní soutěž asi není pro diváky, kteří v podobných pořadech vyhledávají hlavně napětí a drama. Je to spíš o poklidném pokoukání a...
Hlášky, scény a příběhy z nejkrásnějších českých pohádek: Jen mistři dají více než 6 správných odpovědí
Volné dny jsou synonymem pro rodinnou pohodu, dobré jídlo, odpočinek, ale také hromadu pohádek, které známe už skoro nazpaměť. Některé hlášky z...