ZOO: Dvojčata a Charlie rozjíždějí byznys. Chytí se Albert do jejich pasti?

ZOO: Dvojčata a Charlie rozjíždějí byznys. Chytí se Albert do jejich pasti?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tez touží Alberta vytrestat a Izy v něm odhalí ideální oběť pro jejich podvodnou firmu. Zavolá Charliemu a společně vymyslí lest, jak obrat o peníze nejen Alberta, ale i jeho úspěšného otce Jindřicha a možná i samotného starostu Bavora. Podaří se jim to?

Tez přichází se slibným plánem

Petr je nucen odjet kvůli práci poněkud narychlo, a tak neváhá a okamžitě pronajímá byt prvnímu zájemci. Tím je podvodník Charlie, jenž si bydlení s radostí pronajme i s hospodyní Ilonkou, kterou požádá, aby pro něj nadále pracovala tak, jak byla dosud zvyklá. Tedy aby mu nakupovala základní potřeby, vařila, uklízela apod.

Teď zbývá jen zavolat Izy a Tez, aby přišly na poradu už přímo do nového bytu, který má být pro jejich společnou firmu důstojnou základnou. Rozhodně se tady budou příjemně spřádat plány proti Jindřichu Polákovi, jehož si trojice podfukářů usmyslela oškubat. Protože se však jedná o protřelého a obezřetného právníka, bude nejbezpečnější jít na něj přes jeho syna Alberta. Ten si však Tez příliš neoblíbil a Izy se zase do zoo moc nechce.

Měli by to tedy navléknout tak, aby se Albert začal zajímat o Tez. Je to snob a ona pro něj představuje pouhou socku, která si v zahradě odpykává obecně prospěšné práce. Navrhuje využít galerii, na niž se Albert zaručeně chytí…

Charlie, Izy a Tez se spojí ve snaze okrást Albertovu rodinu. Zdroj: FTV Prima

Bohatá a nezávislá kurátorka je velké lákadlo

Tez předstírá, že na toaletách našla ztracené hodinky. Odevzdá je Lence Hrabalové v infocentru, podle níž se zřejmě jedná o drahý kousek, a tak poprosí Alberta o radu. Tez ale tvrdí, že se v drahých hodinkách vyzná, a Albert jí dá za pravdu, ačkoli poněkud shazuje její talent.

Později dívku načapá, jak vychází právě z jeho kanceláře, a žádá o vysvětlení. Tez tvrdí, že bylo odemčeno a že tam šla za Adélou, která však uvnitř nebyla. Čirou náhodou pak Brázda začne usilovně pátrat po svém stříbrném plnicím peru, jež záhadně zmizelo ze stolu. Albert pochopitelně obviní Tez. Prohledá její skříňku a najde perly zasazené ve zlatě. Považuje je rovněž za kradené, ale Tez ho ujistí, že jsou šperky její, a ukáže mu vizitku, podle níž pracuje v galerii Schreiber.

Vystudovala prý dějiny umění ve Vídni a dělá kurátorku ve slavné galerii, takže nemá zapotřebí krást plnicí pero. Albert si vizitku nechá a Tez tuší, že se jí podařilo vzbudit v něm pozornost.

Podaří se obalamutit Alberta?

Albert si na webu najde informace o galerii a zavolá na tamní telefonní číslo, aby si Tez prověřil. Hovor mu zvedne Izy, která telefon předá Charliemu. Albert chce hovořit přímo se slečnou Janečkovou, jenže Charlie mu německy namluví, že dotyčná je v Česku. Do toho přijde Lubor, že našel pero vzadu v šuplíku. Vše se tak pro Charlieho a dvojčata zdá být na dobré cestě. To ostatně Albert potvrdí, když Tez daruje květiny coby omluvu za své chování. Vypadá to, že návnada zabrala… Možná se dokonce naskytne šance políčit si také na starostu Bavora.

Zdroj článku:
  • Autorský text