ZOO: Vzpomínáte na osudový polibek mezi Ančou a Adamem?

ZOO: Vzpomínáte na osudový polibek mezi Ančou a Adamem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Se vztahy to v seriálu ZOO opravdu není jednoduché. Žádná z hlavních postav nemá na růžích ustláno a nejinak tomu je i v případě Aničky a Adama. Tak jak se to mezi nimi bude vyvíjet dál?

Mnohé divačky nám asi dají za pravdu, že Adam je opravdu krásný chlap. Pro seriálové fanynky už je to známá postava, ale mnoho lidí stále Šimona Bílinu nezná. Šimon je mladý 27letý herec z Příbrami. Jeho uhrančivý pohled, charismatický projev a hluboký hlas určitě láká k obrazovce mnoho divaček. Postava Adama, kterou v seriálu ztvárňuje, je tak trochu jako cibule, kterou je potřeba po vrstvách sloupnout. Adam nikomu svoje nitro neukazuje jen tak na potkání.

Jeho srdce je obrněné tvrdým pancířem a dostanou se k němu jen ti nejotrlejší a nejtrpělivější. A někým takovým je přesně Anička, která když něco chce, tak toho většinou dosáhne. A jde na to svou jemností a roztomilou dotěrností, která by v podání někoho jiného byla možná otravná. U Aničky tomu tak ale není. Ona je hodná, miluje svou práci a teď už také Adama. Není se jí co divit, Adam je opravdu zajímavý typ.

Oba působí jako protipóly. On urostlý tmavý muž, ona křehká drobná blondýna. On mlčenlivý a uzavřený, ona upovídaná, milá a přátelská. Pravděpodobně by si toho mohli hodně předat, pokud by jim vztah vyšel. Jen kdyby Adam nebyl takový pařez. Je to s ním opravdu těžké a my obdivujeme Aniččinu trpělivost, s jakou se snaží k Adamovi dostat. Je vidět, že láska dokáže zázraky a že Aničce opravdu dala sílu vydržet. Doufejme, že se brzy dočká, protože i my bychom si konečně přáli pokračování jejich osudového polibku, který odstartoval Aniččino zamilování.

Když s Adamem hlídali nosorožce, které ohrožovali pytláci toužící po rohovině z jejich rohů, pytláci Aničku svázali a dali do výběhu nosorožců. Kdyby Adam Aničce nepřišel na pomoc, dopadlo by to velmi tragicky. Adam ale Aničku zachránil a ona stále ještě v šoku podlehla jeho mužné náruči a políbila ho. Adam Aničce polibek vrátil a všechno by mohlo krásně pokračovat, kdyby je nevyrušil děda.

Pak už následovaly pokusy o probrání celé situace, ale bohužel téměř vždy, když se o to snažili, byli někým vyrušeni. Nakonec Haďák smetl celou tuto hezkou chvíli ze stolu s tím, že jedno líbání nic neznamená. Jak pro koho, protože pro Anču rozhodně znamenalo. A tak okolo sebe zase krouží. Chvíli po sobě pokukují, pak jsou na sebe zase naštvaní a zatím to nevypadá, že by mezi nimi měla vzniknout láska. I když Anička už zamilovaná je.

Adam je zklamaný, že mu Anička lhala ohledně svého původu. Že ve skutečnosti není chudá Anča z děcáku, ale Sidonie, dědička sklářského impéria. Protože nemá rád lháře, nechce si nechat vysvětlit, proč Anička lhala a svůj původ tajila. A tak je jejich vztah opět na bodu mrazu a nikam se neposunuje.

Doufejme, že už se brzy Adam obměkčí a dočkáme se pokračování jejich vzplanutí, protože by jim to moc slušelo a na obrazovkách by byl na ně hezký pohled. A my diváci máme rádi šťastné konce. 

Zdroj článku:
  • Autorský text