Zapněte světýlka a uvařte kakao! Přichází čas vánočních filmů na Netflixu

Zapněte světýlka a uvařte kakao! Přichází čas vánočních filmů na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Všichni netflixoví povaleči už zajisté čekali na čas Vánoc, no a konečně je to tady! Netflix letos přináší několik filmů, které vám mohou zkrátit čekání na Ježíška.

Princezna z cukrárny (2018) a Zase vyměněná (2020)

V hlavní roli Vanessa Hudgens a Vanessa Hudgens ve vánoční komedii o cukrářce a dívce, která se má stát princeznou. Když na sebe narazí a zjistí, že vypadají jako dvojčata, rozhodnou se, že si na Vánoce vymění role. Na to pak navazuje pokračování z roku 2020, kdy se ta opravdová princezna potýká s problémy s láskou, a to těsně před svou korunovací, na pomoc jí tak zase přispěchá její dvojnice z cukrárny. Koncept výměny je už dost známý, ani jeden film sice není na Oscara, nicméně jako oddechovka pro rodinnou chvilku poslouží oba snímky víc než dost.

Sváteční rande (2020)

Vánoce jsou úžasný svátek, pokud je ale máte s kým slavit. Tento problém řeší i hlavní dvojice filmu v podání Emmy Roberts a Luka Braceyho. Oba jsou totiž znechucení z toho, jak všechny svátky tráví o samotě, jelikož ještě nenašli vhodnou polovičku. Proto uzavřou dohodu, že na všechny svátky a oslavy si budou dělat doprovod. Vánoce ale samozřejmě začnou kouzlit a přeskočí jiskra. 

Sněží, sněží... (2019)

A teď něco spíše pro teenagery, kteří si užívají vánoční romantické filmy, i když o tom rodičům ani kamarádům neřeknou. Malé město zasáhne velká sněhová bouře, která ovlivní životy hned několika mladistvých ve městě, a to v mnoha sférách. Změní se pohledy na vztahy, přátelství i budoucnost. Prostě příjemný film na nedělní odpoledne.

Šťastné a veselé a tak podobně (2019)

Pokud už jste viděli všechny vánoční filmy, které byly od počátku věků natočeny, zkuste tento oddechový seriál. Ne příliš úspěšný muzikant se během svátků snaží zalíbit svému budoucímu tchánovi a svérázným sourozencům své přítelkyně. Komediální seriál plný vánočních klišé možná nebude něco, od čeho se rozhodně nemůžete odrhnout, brzké večery ale zkrátí bezvadně.

 

Zdroj:

  • autorský text