Vztahy v Ulici: Který z párů si vás nejvíce získal?

Vztahy v Ulici: Který z párů si vás nejvíce získal?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Původní myšlenka seriálu Ulice je seriál, který diváky vtáhne do děje a budou s hlavními aktéry prožívat všechny jejich radosti i starosti. Není však život bez lásky a k té patří i pořádná dramata, rozvody a zlomená srdce. Některé vztahy však drží téměř po celou historii ulice. Pojďme se společně podívat na některé páry.

Lumír a Světlana

Tito dva herci spolu tvořili krásný seriálový pár. Lumír Nykl (Václav Svoboda) a jeho žena Světlana Lisečko-Nyklová (Tereza Bebarová) patřili k hlavním postavám a zažili spoustu dramatických událostí. Obě tyto postavy působí v seriálu již od samých začátků v roce 2005. Světlana to myslí s lidmi velmi dobře a svůj ukrajinský původ díky výraznému přízvuku jen tak nezatají.

Ani jednomu z nich není politika cizí, a dokonce mohli sdílet zkušenosti z jedné pracovní pozice, a to z pozice starosty. Světlana s Lumírem měli po většinu doby velmi klidný vztah a měli spolu i syna Alexandra, kterému říkali Sašenka. Nečekaná smrt Světlany je však rozdělila.

Nečekaná smrt blízkého člena rodiny děsí asi každého. A přesně tohle se stalo.

Světlana náhle zemřela a vše nabralo nový spád. Lumír se z toho však po delší době otřepal, a to i díky své rodině, která mu byla oporou v těžkých chvílích.

Ljuba Krbová alias Anička, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Anička a Bedřich

Další seriálová dvojice, která stála při zrodu seriálu samotného. Anička jako jedna z nejmilejších postav v celém seriálu společně se svým manželem Bedřichem vychovávali syna Frantu, ze kterého vyrostl velmi inteligentní mladý muž, který se snažil udržovat vztah na dálku, ze kterého vzešlo i dítě.

Vztah Aničky a Bedřicha však nevydržel věčně, a to zvlášť kvůli Bedřichově nevěře s Jindrou, se kterou se mu podařilo počít dítě. Ztrátu tak milé a láskyplné ženy si však uvědomoval a dodnes mají spolu alespoň přátelský vztah.

Zdroj článku: