Jak dopadne vztah Vandy s Luďkem?

Jak dopadne vztah Vandy s Luďkem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Luděk Volák z Ulice (herec Vasil Frydrych) rozehrál s Vandou Veselou zajímavou hru. Původně ji chtěl použít jako loutku proti své bývalé ženě Blance. Jenže teď to vypadá, že se sám začal do svých lží zamotávat.

Vanda je totiž případ sám pro sebe a Luděk na ni nemá nervy. První dny na nové pozici překladatelky stačily k tomu, aby mu obrátila život vzhůru nohama.

Vanda nebere varování vážně 

Pokud by hvězdy opravdu uměly mluvit a věštit osud, musely by na Vandu křičet, že se s Luďkem řítí do záhuby. Jenže naivní Vanda si nedokáže připustit, že z hvězd čte jen to, co sama chce. Zatímco v Evženovi se minule trošku spletla, s Luďkem to zkrátka vyjít musí. Vždyť je to právě Luděk, který Vandě nabídl život jako v pohádce v domě, který postaví. Na to však s největší pravděpodobností ani nedojde.

Není tomu dlouho, co spolupráce Luďka a Vandy trvá a už by ji nejraději chytl pod krkem. Vanda je naivní, na jednání nosí tenisky místo podpatků a kdekoho ve firmě si troufne opravovat v angličtině. Nedávno takhle Luďkovi zavařila, protože jedné asistentce v zubařské komisi naznačila, že je její angličtina katastrofální. I přesto, že Vandu varovala její máma Jolana, Marie a nakonec i Blanka, Vanda nic slyšet nechce. Věří, že Luděk není tak špatným člověkem. Úplně zapomněla na to, že ji kdysi označil za úplnou nulu. 

Vanda nejspíš znovu tvrdě narazí 

A tak je více než jasné, že Vanda, ať chce, nebo ne, znovu tvrdě a krutě narazí a možná ztratí veškeré iluze o životě. Jako čtyřicetiletá ještě vůbec nic nedokázala. Nedávno bezhlavě pustila všechen svůj úklid a je v podstatě závislá na práci od Luďka, kterou však brzy začne nenávidět. Vanda si totiž bere k srdci každou maličkost, kterou nafoukne v obrovské drama proti své osobě. Pokud se na ni Luděk utrhne kvůli každé maličkosti, nebude si v práci věřit a začne ji nesnášet. 

Zdroj článku:
  • Autorský text