Výměna manželek: Jak šel čas s Kačkou a Dominikou (Pepou) dalšího půl roku po natáčení

Výměna manželek: Jak šel čas s Kačkou a Dominikou (Pepou) dalšího půl roku po natáčení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po odvysílání jednoho z nejzajímavějších dílů v historii Výměny manželek se spustila vlna reakcí. Jeden magazín se čtenářům snažil vnutit myšlenku, že celý národ fandí Dominice a Darinu odsuzuje za její necitlivý přístup k osobě, která prochází citlivou životní fází. Opak je pravdou.

Dominika si získala velice málo příznivců a většina diváků a čtenářů byla spíše pohoršená sobeckým jednáním Dominiky, která myslí jen sama na sebe a nezohledňuje potřeby manželky a dětí.

Jak se tedy mají účastníci této netradiční epizody asi půl roku po natáčení?

Darina a Tomáš
Darina a Tomáš | Zdroj: TV Nova

Rozhovor s Darinou a Tomášem

Darina nedokázala pochopit, že se manžel a otec od dvou dětí může zachovat tak sobecky, a hlavně dětem způsobit peklo. Darina výměnu ukončila předčasně. Teď uvedla, že od lidí, se kterými se potkala v době výměny, se doslechla o sebepoškozování Katky a zpanikařila. Nechtěla, aby její děti něco takového viděly.

Tomáš na náhradní manželku vzpomíná rád, protože Katka se dobře starala o děti i o domácnost a její příběh ho zaskočil. Z vyprávění poznal, že se všechno v její rodině točí jen kolem Dominiky a její potřeby jsou upozaděné.

Dominika Darině řekla, že už od 13 let vnímala, že se v ní něco děje. Přesto jí to nebránilo v tom, aby si pořídila, ještě jako muž, děti. Darina uvedla, že celou situaci vnímala jako matka a nepřišlo jí to správné, aby děti ze dne na den přišly o otce a měly Dominiku. Uvedla také, že Dominika reagovala na větu syna „Už ti zase rostou vousy!“ neadekvátně a chladně a hned se běžela oholit. Vůči své „mužské minulosti“ byla hodně vztahovačná a nemyslela na to, jak to prožívají děti.

Darina o Katce mluvila jen dobře a mrzí ji, že ji na konci výměny nenabídla pomoc, kdyby se chtěla osamostatnit. Dodnes si s Katkou píše a má přehled o událostech v jejím životě. I u Dariny jsou změny, Přestala chodit do práce a stará se o děti a o domácnost.

Dominika
Dominika | Zdroj: TV Nova

Rozhovor s Katkou a Dominikou

Katka přiznala vztahovou revoluci. S Dominikou se rozešla, ale v současnosti je jejich vztah opět nejasný. Katka má své bydlení, ale v současnosti tráví opět hodně času v bytě s Dominikou. Dominika stále odmítá volný vztah, který by Katce umožnil mít ve svém životě i muže. Musí si vybrat!

Katka před časem někoho potkala, ale vztah jí nevyšel a znovu musela uznat, že je jí s Dominikou jako s člověkem dobře. Ani půl roku po natáčení tak nemají jasno, jak bude jejich budoucnost vypadat.

Dominika zatím nepodstoupila zásadní operací, ale jen ji odložila a stále má v plánu svou proměnu v ženu dokončit.

Katka ví, že lesba z ní nebude. V současné době si tak dělá jasno v tom, zda by se ve svém životě mohla bez muže obejít a žít jiný vztah bez svých tělesných potřeb. I přes oddělené bydlení se Katka a Dominika dokázaly domluvit na střídavé péči o děti a Vánoce trávila rodina pohromadě.

Katka je přesvědčená, že za tři nebo čtyři měsíce už budou mít s Dominikou ve vztahu jasno, ale zatím je situace prakticky stejná jako před půl rokem.

Zdroje článku: