Všichni přátelé Přátel se na ně těší, ale pro některé bude ohlašované pokračování zklamáním

Všichni přátelé Přátel se na ně těší, ale pro některé bude ohlašované pokračování zklamáním
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tak jsme se konečně dočkali. Vyšlo oficiální oznámení o natáčení seriálu ze života Přátel. Kdo čekal, že se znovu potká se svými seriálovými postavami, bude trochu zklamaný. Neexistuje ani scénář, pouze psané pokyny. Jennifer Aniston nebude hrát Rachel, Courtney Cox nebude Monikou.

Jak to tedy vlastně bude vypadat?

Seriál bude pojatý podobně jako nedávno neúspěšné pokračování Beverly Hills 90210.  V podstatě půjde o projekt, který nám ukáže, jak herci (NE POSTAVY) žili 17 let, od okamžiku, kdy v roce 2004 naposled stanuli před kamerou v kulisách seriálu Přátelé.

Má jít o vzpomínkový děj, kdy budou herci nostalgicky a s humorem vzpomínat na příběhy z natáčení a na svůj život po seriálu, který jim všem změnil život a přinesl slávu a peníze.

Čtěte také: Cože? Tohle jste o seriálu Přátelé nevěděli

Jen těžko si lze představit, co ještě nového se dá o seriálu napsat, nebo natočit a zda je to opravdu šťastný způsob, jak oblíbené herce vrátit spolu na obrazovky.

Zvolený formát řadu fanoušků seriálu zklame

V průběhu let se hodně mluvilo o možném filmu inspirovaném přáteli, ale také o restartu, remaku, prequelu, pokračování, a tak dále a tak dále.

Čtěte také: 10 věcí, které jste nevěděli o seriálu Přátelé

Tvůrci a herci si stále nechali možnost vrátit oblíbené herce ve složení: Jennifer Aniston (v roli legendární Rachel Green), Courteney Cox (v roli pečlivé Moniky Galler), Lisa Kudrow (jako trochu trhlá Phoebe Buffay), Matt LeBlanc (jako ctižádostivý herec Joey Tribbiani), Matthew Perry (velmi milý Chandler Bing) a v neposlední řadě David Schwimmer (alias fanoušek dinosaurů Ross Geller), na televizní obrazovky.

Koneckonců, bez této skupiny mimořádných herců by nový projekt neměl smysl, protože stále máme příliš rádi původní protagonisty seriálu, s nimiž jsme trpěli a radovali se, nadšení z jejich vítězství a zarmouceni z jejich neúspěchů.

Čtěte také: Vtipálek z Přátel slaví 51. Díky nadváze a závislostem ale vypadá výrazně starší. Dneska už by Julii Roberts nesbalil

U nás budete mít všechny novinky z natáčení co nejdříve

Jenže herci znovu nevkročí do svých nejslavnějších postav, prostě zůstanou sami sebou. Jak odhalil David Schwimmer, ačkoli neexistuje žádný scénář, všichni herci dostanou něco k přečtení. Těžko říct, co to vlastně bude. Zatím víme jen to, že herci v rámci speciálu budou vyprávět příběhy, které se jim staly během a po vysílání programu, odhalovat vtipné zážitky, které nikdy předtím nebyly odhaleny. Půjde vlastně o projekt „Na památku“, kde budou mluvit samotní protagonisté. 

Čtěte také: Ošklivý naháč ze seriálu Přátelé odtajněn. Tvůrci chtěli udržet tajemství

Samozřejmě to nebude tak zábavná věc, jako když měla Monika krůtu na hlavě nebo Ross kožené kalhoty.