Vladimír Kratina a Denny Ratajský z Ulice slaví 25. 2. narozeniny

Vladimír Kratina a Denny Ratajský z Ulice slaví 25. 2. narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vladimír Kratina se stejně jako Denny Ratajský v seriálu Ulice už neobjevují. Kromě účinkování v tomto seriálu je pojí i stejný den narozenin. Oba totiž budou 25. února sfoukávat svíčku na svém narozeninovém dortu. Kolik jim bude?

Co spojuje Vladimíra Kratinu a Dennyho Ratajského?

Oba jsou herci, oba účinkovali v Ulici, oba slaví narozeniny ve stejný den, a to 25. února. Zatímco Vladimír Kratina letos oslaví sedmdesát let, Denny Ratajský z Ulice bude mít na svém dortu 42 svíček. 

Oba muže spojuje mnohé. Oba jsou herci a oba jednu dobu působili v nekonečném seriálu Novy – v Ulici. Oba mají společné i to, že už v Ulici nepůsobí. Jejich dějové linky skončily a neměly další pokračování.

Dalším pojítkem těchto herců je podobná dějová linka v seriálu. Oba muži do Ulice vstoupili, aby zaplnili prázdné místo v srdcích dvou různých žen. Zatímco Vladimír Kratina měl blízko k herečce Mileně Steinmasslové, Denny Ratajský hrál s Anetou Krejčíkovou.

Vladimír Kratina jako sládek Michal Štrunc

Vladimír Kratina nastoupil do Ulice v roce 2017, aby rozvířil vody vztahu Věry Marečkové a jejího manžela Luboše. Zdá se, že Luboš k Věře už nehoří láskou, kterou by jeho manželka chtěla cítit.

Vladimír Kratina, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Když tedy na dovolené v pivovaru potká svou první lásku – sládka Michala Štrunce, znovu se jí začnou zapalovat lýtka. Na rozdíl od Luboše je Michal pozorný, má nadhled a je velmi charismatický. S Věrou se nějakou dobu stýkají. Než aby ji však Lubošovi přebral, objevuje se v Ulici spíše proto, aby jí připomněl, že její místo je vedle Luboše.

Denny Ratajský jako přespříliš zásadový hasič

Denny Ratajský do Ulice nastupuje v roce 2018 jako zásadový hasič Aleš. S Gábinou Pumrovou navazuje vztah po tom, co při ukázkovém cvičení ve škole zachraňuje jejího syna Šimona před pádem z velké výšky.

Hasič Aleš je velký sympaťák, a proto pro Gábinu není těžké mu podlehnout.

Ačkoliv se to snaží nedávat najevo, mužská náruč a podpora jí opravdu chybí. Nehledě na jejího syna Šimona, pro kterého chce mít vedle sebe mužský vzor. Zatímco její bývalý partner Hynek už si svou polovičku našel, ona je svobodnou matkou. Tato role už jí začíná přerůstat přes hlavu, i proto si do svého života Aleše pustí.

Později toho ale lituje. Časem se totiž ukáže, že je Aleš velmi zásadový člověk. Na rozdíl od něj Gábina žije hektický a nespořádaný život, a proto diváci mohou cítit potíže. A ty také přijdou. Aleš začíná mluvit do všeho ohledně Šimona.

Chce z něj vychovat tvrdého chlapa, jenže na takovou péči není Šimon připravený. Už vůbec ne Gábina, která se za ta léta osamostatnila natolik, že už si od nikoho do života kecat nenechá. I proto dějová linka hasiče Aleše v Ulici skončí stejně rychle, jako začala.

 

Přejeme všechno nejlepší!

 

Zdroj: