ZOO: Z nudného patrona obrovský sympaťák. Nakonec i Viky na Petra Kříže změnila názor

ZOO: Z nudného patrona obrovský sympaťák. Nakonec i Viky na Petra Kříže změnila názor
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak se v průběhu seriálu měnil soudce Petr Kříž? Co se stalo, že se z nudného patrona stal obrovský sympaťák?  A proč změnila názor i Viky? 

Když jsme soudce Petra Kříže sledovali v prvních dílech, mohli jsme vidět typického usedlého a nudného suchara. Působil jako chlapík, pro kterého je na prvním místě kariéra. Mimo to, měl doma dvě „nevychované“ děti, které šikanovaly všechny nově příchozí chůvy. Nejspíš právě kvůli pracovní vytíženosti jejich táty. A do toho všeho, jeho trochu šílená a bezpochyby sobecká přítelkyně Markéta. Přestože tito dva ze začátku vypadali jako zamilovaný pár, postupem času se ukázaly jejich neshody a nejistoty.

A do této rodinné „idylky“ vstoupila Viky. Ta náhodně potkala soudcovy děti a během chvilky se ji podařilo si Bena a Sofii získat. Potom co se Viky stala u Křížů chůvou, získala i blízký náhled do života Petra Kříže. Nejprve v Petrovi viděla typického kravaťáka - nudného a sebestředného chlápka.

Jenže postupem času si získával její přízeň. Jaké byly ty hlavní důvody, které vedly Viky ke změně názoru? Srdce snad každé ženy rozněžní pohled na to, když se muž skutečně věnuje svým dětem. A to jsme u Petra mohli vidět hned několikrát.

Je to opravdu milující otec a kdyby mohl, byl by se svými dětmi pořád. A i Ben a Sofi se nakonec ukázali jako skvělé děti, které jen potřebovaly trochu té mateřské lásky. No a tato otcovská láska, byla bezpochyby jedním z důvodů, proč se ve Vikiině očích začal měnit k lepšímu.

Velmi významnou roli v tom sehrál také společně strávený čas na chatě. Tehdy se znali s Petrem teprve čerstvě, ale byla to první chvíle, kdy Viky mohla vidět Petra takového, jaký skutečně je. V přírodě a bez obleku. Tehdy se nám ukázal pohodový a schopný chlap od rodiny. Škrobený kravaťák byl rázem úplně pryč. A najednou si Viky uvědomila, že takového chlapa by v životě uvítala. Petr má navíc několik dalších skvělých vlastností, po kterých touží každá žena. Kromě toho, že je to nesmírný fešák, tak je to také romantik.

Postupem času nám ukázal, že je mužem, který ctí své zásady. Můžete se na něj spolehnout a vždy když může, tak pomůže. Navíc je zaopatřený a má úctyhodnou práci. Takže když Viky uviděla jeho citlivou a empatickou část, není divu, že se do něj nakonec začala zamilovávat.

Když pak Petr potkal Alex, tak se z onoho nudného chlápka najednou stal ještě mnohem víc zajímavý člověk. Energický, zapálený pro věc a ochotný pro lásku riskovat. A to byla nejspíš ta chvíle, kdy Viky Petrovi zcela propadla. Tehdy se Petr změnil. Otevřel se lásce a nebál se udělat ve svém životě zásadní změny. A tohoto sympaťáka jsme si oblíbili všichni.

Bohužel se kvůli mnoha dalším okolnostem zase uzavřel a tak se nám teď zase ukazuje onen nudný patron, který si vybírá partnerku podle seznamu. Doufáme jen, že se nám brzy vrátí ten okouzlující sympaťák!   

Zdroj článku:
  • Autorský text