Projde vlivnému muži znásilnění? To je téma jednoho seriálu v nadílce novinek na Netflixu pro velikonoční víkend

Projde vlivnému muži znásilnění? To je téma jednoho seriálu v nadílce novinek na Netflixu pro velikonoční víkend
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriály z produkce Velké Británie patři k tomu nejlepšímu, co Netflix nabízí. Pro všechny, kdo mají rádi seriály ze soudní síně, kdy nikdy nelze dopředu předpovědět, jaký zvrat za okamžik nastane, jsme vybrali hodně zajímavou minisérii. Ostatní se mohou zasmát u argentinského komediálního seriálu.

Anatomie skandálu (ANATOMY OF A SCANDAL)

  • Šestidílná minisérie z produkce Velké Británie, 2022, drama ze soudní síně

Psychologický thriller a strhující drama ze soudní síně – právě to slibuje minisérie ve svých hodinových epizodách, které budou na Netflixu od 15. dubna.

plakát k sérii, zdroj Netflix Media Center

Série infiltruje britskou elitu prostřednictvím osobního a politického skandálu, kde pravda leží mezi spravedlností a privilegii. James a Sophie Whitehouse žijí v blaženém a vzácném světě. James je ministrem v parlamentu, má doma milující rodinu. Jamesova kariéra jde strmě nahoru a nemá téměř žádné hranice. Dokud najednou nevyjde najevo skandální tajemství. 

 První sezóna bude vycházet ze stejnojmenného románu Sarah Vaughanové z roku 2017. 

Původní román vypráví příběh dvou žen a jednoho muže, kteří se dostali do velmi ošklivého veřejného skandálu. James je obviněn ze znásilnění, ale jeho žena Sophie věří, že je nevinný. Kate je advokátkou, která je přesvědčena, že James je vinen a musí za svůj zločin zaplatit. V tomto soudním sporu není vše křišťálově jasné, což vše komplikuje. Děj se zabývá takovými věcmi, jako je manželství v extrémně turbulentní situaci a napjaté drama v soudní síni.

Režie se ujal S. J. Clarkson bude režírovat všechny epizody.

Hrají: Sienna Miller (American Sniper), Michelle Dockery (The Gentlemen, Panství Downton), Rupert Friend (Homeland, Smrt Stalina), Naomi Scott (Aladdin, Charlieho andílci) a další.

Téměř šťastný (ALMOST HAPPY)

  • Nová série (2), 2022, argentinský komediální seriál, 8 dílů
Wainraich, zdroj Netflix Media Center

Ve druhé sérii se Sebastián ocitá ve stále hlubším konfliktu se všemi kolem sebe. Peklo si užívá se svou bývalou manželkou, která je těhotná s jiným mužem. Jeho děti rostou a jsou stále drzejší a kolegové v práci si ho každým dnem váží méně a méně. Katastrofa je to i s bratrem, který zpochybňuje každé jeho rozhodnutí v životě, především nemůže vystát sám sebe. To, co by mohlo být drama, se místo toho stává komedií. Bude Sebastián vůbec někdy šťastný?

V hlavních rolích: Sebastián Wainraich, Natalie Pérez, Santiago Korovsky

Zdroj článku: