Václav Rašilov a Vašek Matějovský z Ulice slaví narozeniny. Víte, koho hráli?

Václav Rašilov a Vašek Matějovský z Ulice slaví narozeniny. Víte, koho hráli?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Václav Rašilov a Vašek Matějovský... Co tyto herce spojuje? Kromě stejného křestního jména a stejného dne, kdy oba slaví své narozeniny, také účinkování v seriálu Ulice.

Václav Rašilov už Kamila Bařinku v Ulici nehraje

14. února herec Václav Rašilov oslaví své šestačtyřicáté narozeniny. Za sebou má spoustu projektů nejen na filmovém plátně, nýbrž i v divadle. Václav Rašilov pochází ze slavné rodiny, kdy hrál jeho dědeček, táta je kameramanem a jeho bratr i sestra se také u filmu objevují. Jen opravdu věrný divák s dobrou pamětí si vzpomene, koho Václav Rašilov v Ulici hrál.

Ano – Kamila Bařinku! Jednalo se o postavu nesmělého a čestného policisty, který vyrůstal se svým despotickým otcem. Navzdory drsnému chování svého otce však v sobě měl spoustu lásky a empatie. Byl velmi nesmělý a pro něj samotného bylo překvapením, že s ním v posteli skončila extravagantní a extrovertní Saša nebo také Alexandra Trešňáková. Právě jí pomáhal žehlit dopravní průšvih a během toho se sblížili. Kamil Bařinka se však v Ulici už neobjevuje podobně jako další postava seriálu, kterou ztvárňuje Vašek Matějovský.

Také Vašek Matějovský už Mikiho dávno nehraje

Vaškovi Matějovskému, který v Ulici ztvárnil Mikuláše Seidla, bude 14. února 26 let. V Ulici začínal, když mu bylo o dost méně a je potřeba dodat, že v ní dospěl v mladého charismatického muže. Ten se jednu dobu dostal na scestí povalečství a lehkých drog. Nechal školu, protože s kamarády rozjeli velmi slušně placené podnikání. Miki byl ajťák každým coulem a vidina vydělaných peněz mu byla blíž než nějaká školní docházka. Jednu dobu se dokonce spustil s Adrianou Peškovou, která v té chvíli také neprožívala své nejlepší období. Popíjeli spolu a jednu dobu spolu i něco měli. V té době však byla Adriana zadaná s Eddiem z Ulice, a tak se pro ni situace nevyvíjela úplně dobře.

Miki z Ulice byl synem doktora Libora Seidla a vnukem Amálky Peškové. V Ulici se objevoval ještě nějakou chvíli poté, co z ní jeho otec  Libor v podání herce Martina Pechláta zmizel.

Ani Vašek Matějovský ani Václav Rašilov tedy už v Ulici nehrají a vzhledem k jejich definitivně ukončeným dějovým linkám se do seriálu po tak dlouhé době už nejspíš nevrátí. A to i přesto, že opakovaný návrat do Ulice není v tomto seriálu novinkou. Nedávno se z mateřské dovolené do Ulice vrátila Gábina Pumrová, aby získala jednu z hlavních dějových linek.  Opakovaně se do Ulice vracela také Světlana v podání herečky Terezy Bebarové. Nyní Ulici opouští barmanka Šárka (herečka Malvína Pachlová), které se narodilo miminko. Její dějovou linku však scénáristé nechávají otevřenou. V seriálu její nepřítomnost omluvili dlouhodobějším zahraničním kurzem.  

 

Přejeme všechno nejlepší!

 

Zdroje:

 

Zdroj článku:
  • www.csfd.cz