Václav Liška z Ulice oslaví dnes své narozeniny

Václav Liška z Ulice oslaví dnes své narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete na Václava Lišku z Ulice? Ne, není to překlep a nemyslíme Bedřicha Lišku, který je v seriálu od jeho samotného začátku. Václav Liška si v Ulici jednu dobu zahrál milionáře, co rád jezdí na koloběžce. Vzpomínáte na Lukáše Binara? Tak tento herec oslaví už 19. března své 41. narozeniny.

Čím v Ulici zaujal Lukáš Binar?

Ačkoliv dělal casting na postavu hasiče Aleše, který jednu dobu chodil s Gábinou Pumrovou, ozvali se mu kvůli jiné roli šité na míru. Václav Liška nakonec v Ulici hrál bezstarostného milionáře Lukáše Binara, který se pokoušel o srdce Veroniky. Ta už se tou dobou zabydlela v Praze a zrovna ji v seriálu čekala manželská krize. Tu v roce 2019 neustála a se svým mužem Martinem šli od sebe. To ale pro Lukáše Binara, který se s Veronikou poznal skrz obleky a košile, které si v salonu nechával šít na míru, nebyla překážka. Vždyť o Veroniku se pokoušel ještě v době, když byla s Martinem v manželském svazku.

V té době to mezi Veronikou a Martinem už skřípalo. Veronika totiž hodně času trávila v práci. Gábina zrovna rozjížděla své podnikání, a proto měla práce až nad hlavu. Veronika byla ráda, že může pracovat v oboru a ne v pekařství, a proto se snažila Gábině vyhovět. Jediný, kdo momentální situaci nechápal, byl Martin Maléř, který takřka okamžitě začal pokukovat jinde. Pozornost, která mu doma chyběla, našel u barmanky Šárky.

Lukáš Veronice navrhl, aby byla jeho milenkou

Ale zpátky k Binarovi. Usměvavý a vždy stylově oblečený milionář se v Ulici objevil už na konci roku 2018, a to v souvislosti s Veronikou. Ta mu v salónu ihned padla do oka, a proto se pokoušel ji sbalit. Binar byl okouzlující a mohl Veronice nabídnout život jako v pohádce. Veronika se mu celou dobu snažila naznačit, že u ní mu pšenka nepokvete, jelikož je vdaná.

Nic nechápající Binar, který měl za to, že stačí zacinkat penězi a každá žena mu podlehne, dokonce Veronice zkusil navrhnout, aby se stala jeho milenkou. To Veronika s rázností odmítla a Binar se hrozně naštval. V tu chvíli spolu Veronika s Binarem přestali komunikovat. Ale jen na chvíli. Později se s Binarem znovu usmířili a nepříjemnou záležitost si vyjasnili.

Jednu dobu mohli být dokonce diváci svědkem toho, že se o Veroniku pokoušeli dva noví nápadníci zároveň – Lukáš Binar a Patrik (kamarád Blanky). Ti nejvěrnější z nich vědí, jak tento souboj dopadl. Zatímco Binar z Ulice po čase zmizel i se svou všudypřítomnou koloběžkou, Veroničin příběh se začal psát po boku Patrika.

 

Zdroje: