Drbárna ze ZOO: Velká tajná soutěž o nejotravnější postavu seriálu. Vyhraje buď Sid, nebo Kristýna

Drbárna ze ZOO: Velká tajná soutěž o nejotravnější postavu seriálu. Vyhraje buď Sid, nebo Kristýna
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I scenáristu může potkat vyhoření. Alespoň toho, co tvoří ZOO, určitě. Takže se opět vrací Sid jako vědma zkřížená s psychopatem. A protože v té spleti napínavých příběhů, kdy milion diváků hladově čeká na další, dějem našlapanou epizodu, jeden „vopruz“ nestačí, do hry vstupuje i Kristýna.

Ve stylu „nemám svůj vlastní život, tak se svezu s někým jiným“ se původně sympatická průvodkyně trapně snaží Kolmana zachraňovat před Hubáčkovou. Jeho srdce by si měla získat spolupracovnice Machyánová. Oba neoblíbení, divní a neschopní si najít partnera by tak podle Kristýny mohli vytvořit ideální pár. A ona je ta vyvolená, která jim otevře oči, aby viděli, že se sice až doteď nesnášeli, ale vlastně si jsou souzení.

Zdroj: FTV Prima

Ale Kristýna vůbec nemůže soutěžit se Sid. To je úplně jiná liga. Kristýna do své hry dohazovačky zapojuje jen vyhlášené ztroskotance. To Sid je mnohem vynalézavější a rafinovanější. Do hry o morální převahu s Mártym se neštítí zapojit i svou rodinu, přítele, spolupracovníky a policajta s hodností majora. Vypadá to, že bez ní by v ZOO byla vlastně nuda. Z naivního rozmazleného spratka se tak stává naprosto seriózně duševně nemocná osoba. Krájení mrkve ji už nenaplňuje a do práce tak chodí jen proto, aby s Mártym soutěžila ve hře „kdo s koho“.

Je těžké předvídat, jak to dopadne. Alice se vzdá nové lásky, Adam se zbaví přítele, se kterým prožil nejdramatičtější okamžiky svého života, Roklová vyhodí manažera a Sid se tak konečně vrátí k tomu, aby krájela zeleninu. Nebo by si nejbližší osoby v životě Sid mohly všimnout, že děvče trpí nějakou duševní chorobou a potřebuje odbornou pomoc.

Poslední možností je, že bude mít Adam jednu ze svých vizí. Zjistí, že celé roky tajně miloval Mártyho a konečně dostane odvahu si to přiznat. Společně potom budou žít šťastně až do smrti. Sid dojde, proč Mártyho nenávidí, a dá se k mírovým sborům.

Márty a Adam
Márty a Adam | Zdroj: FTV Prima

Hned na třetím místě v atraktivnosti postav je otec od Katky, který svou jedinou dceru nechá tápat v nejasné situaci, kterou sám zavinil, když si vymyslel její těhotenství, aby zaplatil nějaký nesmyslný dluh Dominice. Teď v roli „Boha spravedlnosti“ může sledovat, jak se jeho jediná dcera začíná opět kamarádit s vyděračkou a zatracovat člověka, který mu dal peníze, aby vyděračce mohl zaplatit výpalné (nebo co to bylo). Bude se to řešit dalších deset epizod, tedy než starostlivému taťkovi dojde, že tak by to být nemělo, a tak se nakonec své dceři přizná. Ona potom, plná dojetí, vezme Charlieho na milost, tedy pokud si adoptuje toho pěkného ovčáka, který žije asi v půl metru vysoké ohrádce a je mu v útulku tak dobře, že se nesnaží z výběhu asi o velikosti 2 m2 dostat ven.

A samozřejmě Viky prodává oblečení a její sestry bonbóny, což ději dodává ještě dramatičtější průběh. Prodá Viky dané zboží? Najdou dvojčata, vysedávající v baru, čas na výrobu lízatek? 

Zdroje článku: