Ulice: Vanda si začne Luďka omotávat kolem prstu a Kristýna se zamiluje do Tomáška

Ulice: Vanda si začne Luďka omotávat kolem prstu a Kristýna se zamiluje do Tomáška
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Evžen doufal, že podpisem smlouvy se Hany zbaví, ale exmanželka se mu bude nadále vracet do života prostřednictvím své nové kamarádky Vandy. Právě Vandina angažovanost s rodinnými vztahy pořádně zamává. Spolu s ní začne zářit štěstím i Kristýna, kterou osud svede dohromady s Tomáškem.

Boj se závislostí ovlivní Evženův vztah s Blankou

Rok 2024 přinese rodině Volákových řadu změn, lepších i horších. Evžen (Martin Finger) se po návštěvě sešlého statku, který se teď jeho exmanželka Hana (Adéla Gondíková) snaží prodat, ocitl psychicky na dně a musel podstoupit posilovací léčbu. V boji s démonem alkoholem ho statečně podporuje přítelkyně Blanka (Linda Rybová). V nejnovějších dílech však jejich vztah zásadně ovlivní Evženova nová příležitost – v rámci terapie si totiž vyzkouší něco, díky čemu bude moci pomáhat těm, kteří si v životě prošli něčím podobným.

Vanda se ujme Evženovy nemocné exmanželky

Hana bude nadále zasahovat do života Evženovi i Blance, a to vlastně částečně přes Vandu (Kristýna Hrušínská), se kterou se náhodou seznámí v hospodě. Udělá se jí špatně a právě Vanda jí přispěchá na pomoc. Nenechá ji na holičkách ani později, ačkoli bude jasné, že Evžen na to nezareaguje právě nadšeně. Vanda však bude plná euforie díky novému začátku s milovaným Luďkem (Vasil Fridrich) a radost jí nezkazí ani jeho přísná pravidla týkající se nakládání s penězi. Postupně si ho zase začne omotávat kolem prstu a vyvede další komickou věc…

Kristýna Hrušínská a Adéla Gondíková
Kristýna Hrušínská a Adéla Gondíková | Zdroj: TV Nova

Vedle Vandy se láskou rozzáří také Kristýna

Kristýna Voláková (Sára Korbelová) se po náročném období plném bolesti a psychických problémů znovu zamiluje, a to do novináře Dalibora Tomáška (Petr Uhlík). Brzy mezi nimi přeskočí jiskra, díky níž se Kristýna dozví překvapivou informaci o redaktorově minulosti. O co přesně půjde a jak na to dívka zareaguje? Nechme se překvapit.

Kristýnu Hrušínskou baví Vandina bezprostřednost a naivita

Vanda je ztřeštěná, akční a sympaticky naivní, ale všechno, co dělá, myslí opravdu dobře. Její představitelka Kristýna Hrušínská si tuhle roli užívá a pochvaluje si také spolupráci s hereckým partnerem Vasilem Fridrichem.

Vasil je velký pohodář. Každým natáčením se s ním většinou prosmějeme ke zdárnému konci.

Na otázku, zda je její reálný vztah s maminkou Miluší Šplechtovou nějak ovlivněn tím seriálovým (nebo naopak), dodala, že vůbec.

Spíš se nad tím naším seriálovým vztahem Jolany a Vandy s mamkou vždycky pobavíme.

Vanda to s Luďkem prostě umí.
Vanda to s Luďkem prostě umí. | Zdroj: TV Nova

Mohlo by se tedy zdát, že Kristýna Hrušínská zažívá v seriálu samé veselé chvíle, ale v poslední době se na place častěji potkává s Adélou Gondíkovou, jejíž postava Hany trpí Parkinsonovou chorobou. Je snad tohle natáčení zdrojem emocionálně náročných a vypjatých scén? „No, pro Adélu to jistě emočně vypjaté je, ale tím, že je Vanda taková, jaká je, tak občas reaguje spíš scestně a s ostatními postavami se lehce míjí. Takže jsem žádný velký zásah nepocítila. Ale mimo kamery mi Adéla o nemoci vyprávěla a ukazovala některá videa. Je opravdu náročné s touto nemocí žít.“
A co by Vandě popřála do budoucna? „Aby i dál bavila diváky jako doposud.“

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • tisková zpráva TV Nova