Odjede Skyler zpátky do Amsterodamu? Přál by si to Franta?

Odjede Skyler zpátky do Amsterodamu? Přál by si to Franta?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Skyler začne vyhrožovat odjezdem do Nizozemska – s tím, že už se zpátky do Čech nevrátí. Evidentně to myslí vážně a Franta se jí to na popud Aničky a Báry pokusí rozmluvit. Dojde ale k pořádné hádce a také k překvapivému vyznání. Čím Skyler ohromí Františka?

Skyler učiní zásadní rozhodnutí. Zmizí a už se nevrátí!

Skyler má poslední dobou pocit, že pro ni všechno ztratilo smysl. Stýská se jí po Chrisovi. Zůstávat v Praze, kde skoro nikoho nezná, se najednou zdá zoufale hloupé a zbytečné. Ale upřímně, utéct někam hodně daleko se jí chce hlavně proto, že František neopětuje její city. To, co mezi nimi nedávno proběhlo, pro ni znamenalo víc než jednorázový úlet. František to ale považuje za chybu, pomatení smyslů, něco, co se zkrátka nemělo stát. Dívat se, jak je šťastný po boku sympatické Báry, pro Skyler není vůbec jednoduché. Připadá si jako husa a její nálada se ještě zhorší, když si do ní Eva rýpne v nejhorší možné chvíli.

Protože se Skyler kriticky podívala na její kožich, Eva jí na oplátku vpálí, že vlastního synka uklidila do Amsterodamu k rodičům, aby se o něj nemusela starat a měla pokoj. Uhodila tak na citlivou strunu a přiměla dívku k unáhlenému rozhodnutí – sbalí si svých pět švestek a odjede za Chrisem, tentokrát nadobro!

Výbuch vzteku a vyznání lásky! Franta nestačí zírat

Anička zase začne strkat nos, kam nemá, a povolá do akce Františka, aby Skyler v odjezdu zabránil. Nebo aby alespoň zjistil, co se jí stalo. Franta pochopitelně váhá. Je vtipné, že ho k rozhovoru se Skyler začne přemlouvat zrovna Bára.

Kdyby tak Bára tušila… Zdroj: TV Nova

Nakonec mu nezbude nic jiného, než sebrat odvahu a vstoupit do jámy lvové. Nezvolí však nejšťastnější přístup. Tváří se totiž, jako by netušil, co má Skyler za problém, proč se na něj zlobí, proč chce co nejdřív odjet. Je to celé nesmysl, on přece nechce, aby zmizela do Amsterodamu a už se nevrátila. Vždyť tady má práci. Při zmínce o pracovních závazcích ho Skyler div nezakousne. Vážně si myslí, že ji teď zajímá nějaký projekt nebo kurzy focení? O to tady přece nejde! Jde o to, že na rozdíl od něj nedokáže předstírat, že se mezi nimi nic nestalo.

Ve vzteku na Františka dokonce vybafne, že ho miluje, odstrčí ho a odejde z bytu, aby se někde venku při procházce uklidnila.

František jako v mrákotách opustí dům a na ulici samozřejmě potká Aničku, která začne okamžitě vyzvídat, co se přihodilo tentokrát. Franta s ní nehodlá nic rozebírat, vymluví se a radši prchne.

Změna plánu – zabojuje Skyler o Františkovu přízeň?

Když se Skyler později vrátí z uklidňující procházky, najednou je jako vyměněná. Oznámí Aničce, že se rozmyslela a zůstane v Praze. Nejspíš věří, že má ještě smysl bojovat. Že Frantovi není tak úplně lhostejná, když za ní přišel a zkoušel ji přesvědčit, aby neodjížděla. Anička už ví, že se spolu Skyler a František vyspali, ale netuší, jak se k tomu postavit a na čí straně by vlastně měla být. Dělá si starosti, co bude s Bárou, pokud se tohle provalí a jestli si Franta nakonec vybere Skyler. Ale to už si musí vyřešit sám.

Zdroj článku:
  • Autorský text