Ulice: Důvěřuj, ale prověřuj. Luděk chce kontrolovat Vandin účet a dělá dobře

Ulice: Důvěřuj, ale prověřuj. Luděk chce kontrolovat Vandin účet a dělá dobře
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Luděk nemá nic proti tomu zřídit Vandě její vlastní konto, ovšem pouze za předpokladu, že do něj bude smět nahlížet, aby se přesvědčil, že jeho drahá polovička neutrácí za nesmysly. Pro někoho to může být projev nedůvěry, pro jiné rozumný návrh. Diváci se přiklánějí spíše ke druhé možnosti.

Diváci s Luďkovým nedůvěřivým přístupem souhlasí

Luděk (Vasil Fridrich) je jistě rád, že má manželku Vandu (Kristýna Hrušínská) zpátky a že už v tom velkém domě v Říčanech nebude sám. Zároveň ale zůstává ostražitý a podezíravý. Nechce se nechat znovu zklamat a nerad by se dočkal dalšího nepříjemného překvapení, proto si určí jasné podmínky, které musí Vanda přijmout a dodržovat.

Navrhne, že jí zřídí účet, na který bude mít přístup. Zkrátka chce libovolně kontrolovat její výdaje a ujistit se, že už umí rozumně hospodařit s penězi. Vanda jeho nápad přijme nikoli s rezervou a zklamáním, jak by člověk asi čekal, ale s otevřenou náručí a ohromným nadšením. Je dokonce vděčná za to, že ji Luděk bude hlídat, aby se náhodou neutrhla ze řetězu a nezačala zase nakupovat ve velkém. Chápe i skutečnost, že jí manžel ještě úplně nevěří po tom, co mu provedla. Holt se potřebuje ujistit o její upřímnosti a oddanosti, proti tomu Vanda nic nenamítá, na rozdíl od Blanky (Linda Rybová).

Blance totiž Luďkova manželka všechno podá v nejrůžovějších barvách, ale trpká podstata je jasná. Důvěra ve vztahu by měla být oboustranná. Vanda udělala velikou chybu, avšak poučila se. Pracovala v Rakousku, vydělala si dost peněz a splatila dluhy. Navíc se skutečně snaží, a tak by jí měl Luděk jednou provždy odpustit a neklást si další požadavky. Čí názor pak sdílejí diváci? Domnívají se, že Luďkův postup je oprávněný a rozumný, nebo dávají za pravdu Blance? Může vůbec Luďkův a Vandin vztah vydržet, nebo si slečinka sama brzy uvědomí, že jí manžel utáhl řetěz příliš natěsno? Jako o mnoha jiných tématech v Ulici se také o těchto otázkách žhavě debatuje na sociálních sítích.

Jak dlouho tahle idylka vydrží?
Jak dlouho tahle idylka vydrží? | Zdroj: TV Nova

„Myslím, že tento návrh je rozumný. Ona je neschopná se o finance bez kontroly postarat,“ napsala jedna z divaček o Luďkově záměru kontrolovat Vandin účet a mnozí s ní evidentně souhlasí: „Nu což, důvěřuj, ale prověřuj. A radši navrhnout tohle než riskovat návštěvu exekutora.“

Když jsou zase spolu, bude legrace

Můžeme se zřejmě shodnout na tom, že Vandě její polepšená fáze dlouho nevydrží a že brzy určitě zase spíská něco, co Luďkovi přivodí pár vrásek navíc. Ostatně si poslední dobou stěžuje na nudnou práci asistentky, při níž se necítí dost vytížená ani oceněná. Ráda by znovu získala místo na komoře, k tomu by jí však musel dopomoci právě Luděk. Jak ho přesvědčit, že ji tam skutečně potřebuje? To bude jistě Vandina další zajímavá mise…

„Luděk už jí nikdy nebude plně důvěřovat, ale jsem ráda, že jsou zase spolu. Je s nimi legrace,“ dodává další fanynka a potvrzuje tak, že dvojice „Ludí a Vanďousek“ nadále patří v seriálu k nejoblíbenějším. Diváky baví, jak potrhlá Vanda neustále vyvádí nějaké blázniviny a dostává se do průšvihů. Oceňují ale i to, jak skvěle ji hraje její představitelka z rodu Hrušínských. Geny se zkrátka nezapřou.

Zdroje článku: