Ke komu teď bude chodit Knobloch popíjet, když mu Bedřich mizí do Opavy?

Ke komu teď bude chodit Knobloch popíjet, když mu Bedřich mizí do Opavy?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Aktuálně Miloš Knobloch (herec Jiří Štrébl) v Ulici prožívá drama, které by vydalo na několik básní. A ti diváci, kteří Miloše už dobře znají, vědí, že je taky složí. Vždyť až do Opavy se mu stěhuje jeho nejlepší přítel Bedřich, ke kterému chodil na pivo, pro radu nebo si jen tak popovídat. Ke komu teď bude chodit místo něj? Měl by se mít Vítek a jeho žena Iva na pozoru?

Miloše Knoblocha to k Bédovi vždycky táhlo 

Miloš Knobloch je jedním z těch mužů, kteří vedle manželky potřebují i svého nejlepšího kamaráda. Aby také ne, když tím Milošovým přítelem byl Bedřich Liška – zodpovědný, vtipný a vždy přímý chlap. Ačkoliv se Miloš Knobloch s Bedřichem neseznámil za úplně ideálních okolností, časem se jejich vztahy vybrousily k opravdovému přátelství. Jistě si pamatujete na dobu, kdy Miloš Knobloch vtrhl do života Evy, Aničky, Bédi a jejich nevlastní dcery Emy. Tenkrát platil spíše za hlučného burana, ke kterému si Ema nikdy nemůže vybudovat vztah. Jak vidíte, jeho povaha se maličko změnila. Když všechny poznal, otupila se i jeho ráznost. Co víc, dokonce začal skládat básně. 

Miloš byl u Bedřicha pečený vařený, Zdroj: TV Nova

Diváci možná ani nepostřehli, kdy přesně se Milošova transformace v hodnějšího chlapa udála. Nejspíš to přišlo samovolně s rodinou a s novými lidmi kolem Miloše. Například taková Anička má kouzlo na lidi kolem sebe zapůsobit. Možná dobrá duše v Milošovi dřímala vždycky a jen potřebovala vybublat na povrch.

Když ne Vítek, Iva by se měla třást určitě 

A protože Bedřicha Lišku poslal jeho představitel Adrian Jastraban do Opavy, nabízí se otázka – kam bude Miloš Knobloch chodit popíjet? Vzhledem k tomu, že rozjíždí podnik s Vítkem Klímou, by se měla mít na pozoru hlavně jeho manželka Iva. Ačkoliv Vítek není ovlivnitelný, jak už mnohokrát ukázal, jejich pracovní schůzky by se mohly přesunout do hospody. Za to by ale Iva určitě ráda nebyla. Také Vítek by musel nejspíš častěji řešit kocoviny. On totiž rozhodně k pravidelným a častým návštěvníkům hospody nepatří. 

Zdroj článku:
  • Autorský text