Adam je plný překvapení – Vandu zaskočí stěhováním, Blanku zase svou taneční partnerkou

Adam je plný překvapení – Vandu zaskočí stěhováním, Blanku zase svou taneční partnerkou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adamovi není příjemné bydlet společně s Vandou a nechce jim s tátou dělat křena, proto se začne poohlížet po jiném bytě. Blanku udiví, že Adamovi najednou volá Jarka, a synáček je nucen vyjít s pravdou ven – tedy částečně. Přizná, že chce s Jarkou chodit tancovat. Jaká bude Blančina reakce?

Vanda je v šoku! Adam chce pryč

Adam se ráno tátovi zmíní, že by večer rád něco probral, a Vanda okamžitě zpozorní. Je nervózní z představy, že Adam prozradí, kolik si toho zase tajně nakoupila. Během dne ho dovedně odchytí, aby se mu omluvila, že si z něho chtěla udělat spiklence. Slíbí mladíkovi, že před Luďkem už nic zatajovat nebude. Přesto jí Adam oznámí, že by se chtěl odstěhovat, aby jim nekřenil. Zaskočená Vanda ho přemlouvá, aby zůstal alespoň kvůli Luďkovi. Toho by synův odchod určitě zamrzel. Adam však trvá na svém.

Sousto pro Blanku – syn má novou taneční partnerku

Adam posléze zamíří do krámku na kávu a připojí se k němu máma. Právě ve chvíli, kdy je mladík na toaletě, zazvoní jeho telefon a Blanka si všimne, že mu volá Jarka. Adam přizná, že chtějí s Jarkou chodit na taneční lekce. Blanku pochopitelně zarazí, že syn za tím účelem neoslovil raději Šárku – nebo svoji tajemnou přítelkyni. Zároveň mu ale jeho nápad chválí, protože Jarka se potřebuje odreagovat. Třeba se dokonce v tanečním kurzu s někým seznámí! Blanka se s tou novinkou poběží pochlubit Kristýně a Marii. Doufá, že z dcery vytáhne další podrobnosti, ale Kristýna jí odmítne cokoli prozradit.

Kdy se Blanka dozví, že je mezi Adamem a Jarkou něco víc? Zdroj: TV Nova

Prokop nestačí zírat! Magda chce pro Romana nižší trest

Studenti překvapí Magdu, když jí pochválí video z hospody. Otík ho bez jejího vědomí zveřejnil na školním webu. Nebyl to špatný tah, jelikož během posledních dvou dnů se podařilo vybrat deset tisíc korun. Pak ovšem zkazí Magdě náladu jiná věc…

I Tomáš Magdu přemlouval, ať zazpívá v hospodě. Zdroj: TV Nova

Prokop pustí Ireně video, na němž Roman s Viktorem nutili Šimona do souboje s jiným studentem. Zítra má jít chlapec poprvé od oné události se zbraní do školy. Prokop si na stejný den pozve Gábinu a také rodiče Romana a Viktora, aby s nimi probral možné tresty. Chce oba tyrany přemístit na jinou školu, aby se s nimi Šimon nemusel potkávat. Tomu aktuálně hrozí trojka z chování a Prokop věří, že Roman s Viktorem by měli být potrestáni přinejmenším stejně přísně. Rozhodně by nebylo spravedlivé udělit jim pouze dvojky. Magdu jeho postoj ale překvapivě rozčílí. Ti dva kluci jsou deváťáci a trojky z chování by jim ztížily studium na další škole.

Roman má dobré známky na to, aby se dostal na průmyslovku. Jenže pokud mu Prokop dá trojku z chování, nevezmou ho tam. Ale je snad správné, aby z celé kauzy vyšel lépe než Šimon? Nastane ostrá hádka, během níž Prokop raději odejde z Magdina bytu.

Pomůže Irena Prokopovi vyřešit náročnou situaci? Zdroj: TV Nova

Jirka a Šíma propásli Gábininy narozeniny

Šimona zajímá, jak dlouho nebude Jirka chodit do práce, ale ten není z jeho otázek zrovna nadšený. Sám se neodvažuje hádat, jak dlouho může vyšetřování trvat. Šíma nadhodí bezpečnější téma a připomene Jirkovi, že dosud nepopřáli mámě k narozeninám. Upečou pro Gábinu dort, který se vůbec nepovede, ale aspoň ji pobaví.

Zdroj článku:
  • Autorský text