Ulice: Má Ingrid právo bojovat o své místo vedle Alexe proti Kateřině?

Ulice: Má Ingrid právo bojovat o své místo vedle Alexe proti Kateřině?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Paní Dušková označí Šimona za mladého kriminálníka. Přidá i velmi nevhodné označení. Jako by Šimon neměl naloženo už dost. Ingrid se nelíbí, čeho chce Kateřina dosáhnout a ve 4364. dílu si s ní přijde vyjasnit, jak to vidí ona.

Zbraň ve škole je pro Vilmu Nyklovou hotová senzace. Samozřejmě má pro Šimonovo jednání hned pádné odůvodnění, v podstatě je celá jeho rodina zkažená. Šimon je velké téma i u Klímů. Iva musí myslet na Gábinu, jak jí musí být jako mámě mizerně a ráda by ji nějak podpořila. Společně s Vítkem se vyptávají Michala, jestli na Šimonovi nepozoroval nějaké zvláštní chování, vždyť se spolu přece hodně kamarádili. Michal si už však není ničím jistý.

Pořád nechápe, proč se dal Šimon dohromady s Romanem a Viktorem, největšími prevíty ze školy. A nechápe to možná právě proto, že je to všechno úplně jinak. Fámy, které se šíří na internetu, Šimonovi na klidu vůbec nepřidávají. Naopak se toho lidé chytají, vymýšlejí si naprosto scestné scénáře a přilévají tím akorát vodu do ohně. Třeba taková paní Dušková ihned zahajuje protestní akci proti vedení školy. Společně s dalšími rodiči, které přesvědčí, chce požadovat přísnější kontroly ve škole. 

Šimon je zoufalý
Zdroj: TV Nova | Šimon je zoufalý

Gábina zůstává doma se Šimonem. Volá jí paní, která zastupuje orgán sociálně-právní ochrany dětí, aby si s ní domluvila schůzku. Chce vidět ji i Šimona. Gábina se bojí, kdo další se ozve a bude po nich chtít vysvětlení. Tak ráda by Šimonovi nějak pomohla, nějak mu ulevila, ale vlastně ani neví, jak s ním teď mluvit. Nejvíc ze všeho má strach, že by úřady mohly poslat Šimona do diagnostického ústavu. Je si proto dobře vědoma, že Šimon musí začít mluvit, nechce ho však do ničeho nutit a jen mu přidávat na stresu. Do toho všeho přicházejí Radek s Milenou a mají ve všem jasno. Za všechno může ten policajt, jak se vyjádří Mastný na Jiřího účet. 

Jirka je postaven mimo službu. Není to pro něj žádné velké překvapení a přijímá to jako chlap. Udělal zásadní chybu, a tak za ni musí přijmout trest. Být mimo službu sice neznamená jistý vyhazov od policie, ale Jirka se připravuje na nejhorší. Vyklízí si svůj stůl v kanceláři, i když mu to Karla vymlouvá. Vlastně ani nechce zůstat u policie jako ten, co jednoznačně pochybil, a přesto se díky nějakým výhodám nebo konexím na místě udržel. 

Jirka je postaven mimo službu
Zdroj: TV Nova | Jirka je postaven mimo službu

Ingrid vyrazí za Kateřinou do hospody, aby si spolu vyjasnily včerejšek. Kateřina jí totiž naznačila, že není dobré, aby s Lumírem a Alexem dál bydlela pod jednou střechou. Ingrid si postaví hlavu a řekne Kateřině, že Alexe neopustí, a že si myslí, že teď ani není vhodná chvíle dělat mu zmatek v hlavě. Kateřina se snaží Ingrid pochopit, ale zároveň jí dává najevo, že dokud bude s Lumírem a Alexem bydlet, tak na ni Alex bude dál fixovaný, a Kateřina tak nebude mít šanci se s ním víc sblížit. I když spolu obě ženy vedou napjatý rozhovor, nakonec najdou společnou řeč. Ingrid má však za to, že by si o tom Kateřina nejdříve měla promluvit s Lumírem, než začne něco plánovat. 

Zdroj článku:
  • Autorský text