Ulice: Měla by se Karla na čas odstěhovat od Kryštofa? U Marečků je čím dál větší dusno a Vojta poprvé slyší tátu křičet

Ulice: Měla by se Karla na čas odstěhovat od Kryštofa? U Marečků je čím dál větší dusno a Vojta poprvé slyší tátu křičet
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kryštof ukazuje Karle, kde je její místo. Karla nemá šanci cokoliv říct nebo udělat. Skyler s Františkem čeká bolestivé loučení. Chris však bude šťastný, když ho babička s dědou odvedou pryč. Co všechno se stane ve 4360. dílu Ulice?

Šance na další Jakubovo stíhání je pozastaveno. A pro nedostatek důkazů bude nejspíš celé vyšetřování ukončeno. Jakub navíc údajně dostal lukrativní nabídku od zahraniční produkce, takže to vypadá, že nadobro odjede daleko pryč od Karly, Kryštofa a celé jejich rodiny.

Karla s Jirkou Hermanem se hodně naivně domnívají, že na Štěpánka takhle zapůsobilo jen trestní oznámení a ze strachu se stáhl. Z toho si však Jakub nic nedělal. To Kryštofovy drsné domlouvací prostředky zafungovaly skvěle. Bylo by však velmi zvláštní, kdyby se Jakub vypařil jen tak, aniž by se rozloučil, po svém samozřejmě. 

Kryštofova pomsta Štěpánkovi
Zdroj: TV Nova | Kryštofova pomsta Štěpánkovi

Kryštof už úplně ztrácí nervy. Je podrážděný a nedá se s ním vůbec mluvit. Poslední kapkou pro Kryštofa bude Vojtovo autíčko. Za jiných okolností naprosto nevinná dětská hračka, která nikomu nemůže ublížit, natož prohloubit rodinnou krizi. U Marečků je teď ale všechno postavené na hlavu, a tak právě tohle dětské autíčko způsobí neuvěřitelný křik. Křik, který Kryštof spustí na všechny, co se právě nacházejí okolo něj. 

Karla jde uklidnit plačícího Kustíka a Vojta se jde raději schovat do svého pokoje. Večer mu Kryštof přijde přečíst pohádku jako obvykle, ale Vojta se s ním nechce bavit. Mrzí ho, že táta takhle řve a vůbec by to od něj nečekal. Je z toho zmatený. Kryštofa to samozřejmě mrzí ještě víc a chce si Vojtu udobřit. O udobření s Karlou však nestojí.

Ta se s ním nejdříve snaží mluvit, ale když vidí a slyší, jak ji Kryštof za všechno proklíná, je jí do pláče. Chce se odstěhovat pryč a domů jen docházet, aby se postarala o kluky a domácnost. Je už ze všeho zoufalá. Ať udělá, co udělá, Kryštof jí dá okamžitým obratem najevo, jak moc u něj klesla. Na odstěhování se má ale Karla rovnou zapomenout. Zůstane tam, kde je a bude se starat o rodinu jako doposud. S tímto rozkazem Kryštof odchází z bytu. 

Karla je zoufalá
Zdroj: TV Nova | Karla je zoufalá

Franta je smutný z celé situace, která nastala po příjezdu Justine a Jean-Clauda. Ze všech sil se se Skyler snažili, aby si u nich Chris zvykl, ale ten i přesto všechno dál touží vrátit se zpět do Amsterdamu. Frantu se Skyler čeká těžké rozhodování. Mají si prosadit vlastní zájmy a nedovolit Chrisovi, aby s babičkou a dědou odjel, nebo mají syna nechat odjet tam, kde mu bude nejlépe a kde bude nejspokojenější?

Nakonec se společně dohodnou na tom, že Chrise nechají odjet. Pro ně to však znamená vídat ho jen občas a jezdit za ním jen na návštěvy. Takovou věc si umí představit jen hodně málo rodičů. Oni s ním však odjet nemůžou, alespoň ne hned. Čím déle však Chrise budou držet v Praze proti jeho vůli, tím víc bude smutnější. A proto Skyler oznámí rodičům, že souhlasí s jeho odcestováním, i když ji to moc bolí. Frantu samozřejmě také. Nastává smutné loučení a Skyler s Frantou najednou zůstávají sami bez syna. 


 
Zdroj článku:
  • Autorský text