Ulice: Bára ochotně hlídá Chrise a ten ji za to kousne do ruky. A co na to Skyler? Pomluví ji a obrátí vše proti ní

Ulice: Bára ochotně hlídá Chrise a ten ji za to kousne do ruky. A co na to Skyler? Pomluví ji a obrátí vše proti ní
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je pochopitelné, že Skyler jako máma brání svého syna. Je však v případě Chrise obrana na místě? Bára se totiž naopak musí hájit proti jeho výmyslům, což nečeká. Ani Šimon nečeká, že bude mít po vyučování koloběžku natřenou narůžovo. Sledujte 4327. díl Ulice.

Skyler volá ráno Frantovi, že malému Christianovi stále není dobře. Potřebuje se s ním tedy domluvit, kdo a kdy ho pohlídá. Ona má totiž spoustu práce a Franta hořák ve škole. Když se dostatečně nepřipraví na zkoušku, bude mít průšvih. Oba si po telefonu lámou hlavu nad tím, jak to vymyslí.

Bára je přítomná jejich rozhovoru, a protože slyší, že jsou Skyler i František zaneprázdněni, nabídne se, i přestože má svoje důležité aktivity, že se o něj postará. To však neví, jaký si na sebe šije bič. 

Skyler nakonec přiveze Chrise k Báře domů a několikrát za sebou jí se vší vděčností poděkuje. Předává jí Christianovy věci a dá jí instrukce, ať ho nechá hrát na tabletu, když se mu nebude chtít, nebo nebude moct věnovat. To však není nic pro Báru a nechce, aby Chris strávil na tabletu celý čas, co budou spolu.

Protože chce však uvařit oběd, nechá ho se na něj po tuto dobu dívat. Když ho později poprosí, aby jí ho odevzdal, Chris odmlouvá a nechce tablet Báře dát. Ta si ho tedy chce vzít sama, ale při tomto pokusu ji Chris kousne do ruky. Bára se lekne a nevěří, čeho všeho je Chris schopen. Důrazně, ale přiměřeně ho pokárá. Navíc jen slovně, jenže malého kluka, který na žádné kárání od Skyler není zvyklý, přístup Báry naštve a rozhodne se mámě lhát a říct jí, že ho Bára praštila. Skyler to nechce nechat jen tak. 

I Šimon ráno trpí, a to nevolností. Do školy však jít zvládne, ale tam se mu přitíží. A to nejen kvůli podrážděnému žaludku. Znovu potkává dva spolužáky, kteří mu čím dál víc škodí. Tentokrát mu natřou jeho koloběžku narůžovo a Šimon s ní musí přijít domů.

Ač se ze všech sil snaží barvu z koloběžky dostat, nepovede se mu to. Navíc mu tam ti dva prevíti nastříkali nevkusný obrazec. Vidí to Gábina, vidí to i Radek Mastný, který chce od Šimona vědět, co se stalo. Gábina však jejímu otci zakáže Šimona zpovídat vzhledem k jeho nevolnosti, která se stupňuje. Ani jí to však později nedá a začne se syna vyptávat. K vysvětlení však míří úplně špatným směrem. 

Skyler rázem zapomíná na veškerou Bářinu ochotu a pomoc a nejprve si na ni stěžuje Aničce. Té se však nechce věřit, že by Bára byla něčeho takového schopná. Na druhou stranu však chce věřit Chrisovi. To Skyler je o jeho pravdomluvnosti přesvědčená, a aniž by si vyslechla i opačnou verzi, volá Frantovi, co se stalo.

Franta doma uhodí na Báru a ta se nestačí divit. Má dost toho, jak okolo nevychovaného dítěte Skyler s Frantou našlapují po špičkách, a navíc ji obviňují z něčeho, co neudělala. Franta jako by doma papouškoval, co mu řekne Skyler, i když se před ní snaží Báru bránit. Skyler si navíc na Báře smlsne. Opravdu dokáže bez výčitek říct, že je Bára cizí a že už ji ke Chrisovi nechce pustit? Ano, najednou je všechna vděčnost pryč. Podaří se jí poštvat proti Báře i Františka?

Zdroj článku:
  • Autorský text