Magda je jako časovaná bomba, která v dalším dílu Ulice vybuchne. Koho si vychutná?

Magda je jako časovaná bomba, která v dalším dílu Ulice vybuchne. Koho si vychutná?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Magda momentálně stojí mezi dvěma muži, kteří ji milují a ona je z celé situace nešťastná. Jednomu dala slib a druhého líbá. Není proto divu, že v 4218. dílu další nápor nervů nevydrží a svůj vztek namíří proti osobě, která už jí dlouho pije krev.

Nejen Jiří Herman už zná Gábinin zdravotní stav a nutnost jít na operaci. Gábina se rozhodne říct Šimonovi o svém nástupu do nemocnice, i když se tomu nejdříve bránila. Sází na to, že po zákroku bude okamžitě v pořádku, a tak to chtěla před synem a rodiči utajit. Nakonec mu však poví pravdu, kdyby se jí náhodou po operaci přitížilo. A to se také bohužel stane. Co se s Gábinou bude dít a co si počne Šimon, který tak zůstane doma sám a stane se mu jedna nepříjemná nehoda? 

Otík se vloží do role zachránce Magdina vztahu a za každou cenu se snaží Prokopa držet dál, aby ti dva nezůstali spolu o samotě ani minutu. Magda se mu totiž svěřila, co se mezi ní a Prokopem stalo. A tak Otík Prokopa bude sledovat na každém kroku. Pozve ho i na pivo, aby mu domluvil a přesvědčil ho, ať nechá Magdu na pokoji. Prokop si je samozřejmě vědom toho, že chce tímto chováním zničit svému kamarádovi svatbu a celý vztah, ale nedokáže na Magdu zapomenout.

I když je to velký a dospělý chlap, je zamilovaný jako malý kluk až po uši. A Magdy se jen tak nechce vzdát. Zamkne kabinet, aby mohl být s Magdou sám a požádá ji, ať si Mirka nebere. 

Zbláznil se do ní takovým způsobem, že jí dává další důvody k tomu, ať si zvolí jeho místo Mirka. Magdu nakonec vysvobodí Tomáš Jordán, který se dobývá do kabinetu. Po dalších událostech Prokop napíše Magdě zprávu, která ji vystraší. 

Landové nedá spát incident mezi dvěma spolužáky, které Magda s Prokopem neuhlídali. Požaduje po celém týmu návrh řešení, aby se taková situace neopakovala, jinak by musela eko kroužek a celý projekt zrušit.

Nepřiměřeně rychle chce znát výsledek, a tak se na ni psychicky rozložená Magda utrhne, což by se nelíbilo žádné ředitelce. Landová jí proto znovu pohrozí odvoláním z postu třídní učitelky a Magda jí vzteky bez sebe povzbudí, ať to udělá. Co více, navrhne, ať ji vyhodí. Jak na to Landová zareaguje? 

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text