Tipněte si, proč tvůrci seriálu Kutil Tim po celou dobu schovávali moudrého souseda Wilsona za plotem. Důvod je prostý

Tipněte si, proč tvůrci seriálu Kutil Tim po celou dobu schovávali moudrého souseda Wilsona za plotem. Důvod je prostý
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vševědoucí soused, dobrý kamarád, oblíbená postava mnoha sledujících seriálu Kutil Tim. Jak ale vlastně vypadá? To se pravděpodobně nedozvíte, protože si autoři série dali opravdu záležet, aby jeho obličej nebyl nikdy vidět. Chcete vědět proč tomu tak je, a ještě něco navíc? Čtěte dále!

Proč ten plot?

Wilson je většinu času schovaný za plotem. Když už zpoza něj náhodou vystrčí nos, vždy nám něco stojí v cestě ho spatřit. Původ tohoto nápadu se schovává v dětské vzpomínce herce Tima Allena (představitele hlavní postavy, Tima Taylora). Když byl malý, míval prý souseda jako je Wilson. Ale protože byl Tim ještě dítě, nikdy neviděl ze souseda přes plot více než čelo. V tom je celá ta záhada. Prosté, ne?

Čtěte také: Záhadná postava, která se celý seriál schovávala za plotem. Jak ve skutečnosti vypadá soused Wilson z Kutila Tima?

Wilson zblízka

Celé jméno Timova (seriálového) souseda je Wilson W. Wilson. Kdybychom ho ale napsali jen takto, pravděpodobně bychom ho nepotěšili. Má totiž ještě titul, je Ph.D. Tento titul získal studiem zaniklých jazyků a kultur. Také je velmi zcestovalý a sečtělý, navíc zručný a vyzná se vlastně ve všem. Pro průměrného nešiku Tima je skoro jako bůh.

Čtěte také: Jak vypadala Columbova žena? Tento oblíbený seriál se natáčel neuvěřitelných 32 let

Díky tomuto všemu je schopný ztracenému člověku poradit skoro s každou nastalou situací a také to vždy bez váhání udělá. Nevadí mu dát Timovi svůj čas, vyslechnout jeho problémy a pomoci mu najít řešení. Tim sice ne vždy hned pochopí, co se mu Wilson snaží říci a často se tím neřídí, ale na Wilsonovu pravdu vždy dojde. I když to tak nemusí pokaždé vypadat, Tim si Wilsona váží – kdyby tomu tak nebylo, proč by si za ním chodil pro rady?

Čtěte také: Paní Wolowitzová z Teorie velkého třesku: Budete překvapeni, jak milý obličej vlastní žena s tak protivným hlasem

Představitel Wilsona

Herec, který nás dlouhá léta bavil jako schovávající se moudrý soused se jmenuje Earl Hindman a narodil se v roce 1942 v Arizoně. Jeho výkon v seriálu si zasluhuje opravdový obdiv. Nejen proto, že se mu dařilo zůstat pořád schovaný – a že se opravdu snažil – ale hlavně proto, že dokázal potlačit své ego a touhu po slávě a nevadilo mu zůstat nespatřen.

Čtěte také: Tim Allen prostě nestárne. Změnil se vůbec představitel Kutila Tima 30 let od natáčení?