Prokop odmítl bydlet s Magdou, Skyler políbila Frantu a Jakub byl unesen. Co dalšího se tento týden událo v Ulici?

Prokop odmítl bydlet s Magdou, Skyler políbila Frantu a Jakub byl unesen. Co dalšího se tento týden událo v Ulici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tento týden v Ulici byl nabitý emocemi, dobrými i špatnými. Magdu zklamalo Prokopovo odmítnutí společného bydlení. Marie nechtěla usednout k jednomu stolu s Luďkem. Po odletu Báry do Izraele začala Skyler s Frantou nepokrytě flirtovat a Mára s Brunem vykonali svou pomstu na Jakubovi.

Prokop odmítl Magdinu nabídku společného bydlení

I když by to Magda Prokopovi nepřiznala, mrzelo ji, že ji její milý někdy na noc opouští a vrací se do svého bytu. Maminka jí v dopise radila, aby neváhala skočit do všeho po hlavě. Proto se rozhodla nabídnout Prokopovi společné bydlení – navzdory Otíkově radě, aby byla trpělivá a spíš počkala, až sestěhování navrhne on jí. Doufala, že když se zkrášlí a navodí správnou atmosféru, její záměr vyjde, ale nestalo se. Prokopa svým nápadem překvapila a vyděsila. Potřeboval čas, aby se s tou myšlenkou sžil. Magda měla pochopení pro jeho zaváhání, sama kdysi před vážnými vztahy utíkala. Přesto pocítila hořké zklamání.

Prokop se mnou nechce bydlet, svěřila se Magda Otíkovi. Zdroj: TV Nova

Vandino pozvání na večeři rozčílilo Marii

Vanda si užívá kvetoucí vztah s Luďkem a ráda by ho konečně oficiálně předvedla i své mámě. Pozvala Jolanu k sobě domů na slavnostní večeři, a přestože to nebylo příjemné ani jí, ani Luďkovi, musela zároveň pozvat také Marii. Koneckonců je to mámina manželka a nehodilo by se ji z toho vynechat.

Marie nechápe, co Vanda na Luďkovi vidí. Nebo on na ní. Zdroj: TV Nova

Marie však o pozvání nestála a samozřejmě ho bez váhání odmítla. Za nic na světě nepřekročí práh Luďkova bytu, i kdyby se kvůli tomu měla s Jolanou pohádat.

Skyler políbila Frantu, zajde ještě dál?

Bára odletěla do Izraele a pro Skyler to znamenalo volnou cestu k Frantovi. Ten se nadále skvěle staral o Chrise. Dokonce pomohl s vymítáním ducha, jenž jeho synka strašil v novém bytě. Díky tomu chlapec v noci klidně spal a Skyler hýřila vděčností, kterou Frantovi projevila spontánním polibkem. Že Skyler začala usilovat o přízeň bývalého partnera, si povšimly také Anička s Evou. Anča by rozhodně nechtěla, aby Franta nějak ublížil Báře. Na druhou stranu nevěděla, jestli má fandit jí, nebo Skyler.

Mára a Bruno unesli Jakuba, aby se pomstili

Bruno (Jaroslav Blažek) má vlastní důvody k pomstě. Zdroj: TV Nova

Mára měl pocit, že policie při vyšetřování Jakuba nedělá dost, proto vzal věci do vlastních rukou a spolu s Brunem vymyslel plán dokonalé pomsty. Nacpali Jakuba do auta a odvezli ho do lesa, kde jej pohodili do čerstvě vyhloubeného hrobu. Mára mu pohrozil paralyzérem. Řekl, že pokud se ještě někdy přiblíží k jeho rodině, pak tu věc použije. Jakub by byl znehybněn dost dlouho na to, aby ho mohli v klidu pohřbít. Brunovi se příliš nelíbilo, jak daleko jejich výhrůžná akce zašla. Jakub by je mohl udat a dostat do vězení.

Šikanovaný Šimon byl na všechny drzý

Šímova šikana nadále pokračovala a dospěla už tak daleko, že chlapec začal být nepříjemný i k vlastní rodině. V pondělí a v úterý šel za školu, čímž se vyhnul tyranům, ale taky důležité písemce z matematiky. Na mámu, Jirku a vlastně celou rodinu byl nezvykle drzý a nedokázal ani vysvětlit, proč se tak chová. Co mu vadí? Co se to s ním děje? Dokonce se s mámou pohádal kvůli obyčejnému vynášení odpadků. Pytel se smetím nakonec pohodil na ulici a utekl, protože zahlédl Romana s Viktorem a dostal strach. Odpadky za něj musela uklidit Urbanka, což se neobešlo bez poznámek.

Zdroj článku:
  • Autorský text