Nejsledovanější teenage seriály na HBO Go

Nejsledovanější teenage seriály na HBO Go
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Byť mezi mladistvými stále v oblibě převládá Netflix nad HBO Go, i tato platforma nabízí celou škálu seriálů pro náctileté. Nepřehlédněte novinku, který vychází o letošních prázdninách!

Euforie (2019) 

Zatímco konkurenční Netflix má svoji teenage vlajkovou loď seriál 13 Reasons Why, HBO nabízí jeho obdobu Euforii. I tento seriál se odehrává na střední škole, jejíž společnost se denně vypořádává s traumaty ze vztahové, sexuální nebo drogové sféry. Věnuje se zejména vztahu mezi dvěma dívkami Rue (Zendaya), který se léčí ze závislosti, a Jules. Její komplikovanou pozici nováčka na škole navíc stěžuje fakt, že je transsexuální. Strastiplné dospívání bude sledovat i 2. série, která je dle magazínu Marie Claire plánována na letošní rok. 

Zdroj: Autor: Kathy Hutchins / Shutterstock

Prolhané krásky (2010) 

Rok po zmizení jejich přítelkyně se znovu sejde parta čtyř středoškolaček, když začnou dostávat záhadné zprávy od pisatele, který se podepisuje jako „A“. Tvrdí, že zná jedno velké tajemství, které Spencer (Troian Bellisario), Hannu (Ashley Benson), Arii (Lucy Hale) a Emily (Shay Mitchell) pojí. Nejdříve se myslí, že jde o zmizelou Alison (Sasha Pieterse), její tělo je ale nalezeno a dívkám nezbývá než pátrat po identitě jejich vyděrače, aby nedošlo k vyzrazení intrikt, kterých se ve spojitosti s Alison dopouštěly. 

Jsme, jací jsme (2020)

Je rok 2016 a na americké vojenské základně v Itálii žije dvojice dětí. V netypickém prostředí pro dospívající dítě se odehrávají typický dramata, která tento věk přináší. Čtrnáctiletý Fraser (Jack Dylan Grazer) a Caitlin (Jordan Kristine Seamón) společně zápasí s matoucími vztahy, prvními láskami a vlastní identitou.

Osmidílný seriál je zaměřen spíše na vnitřní svět obou hrdinů, nepřináší žádný zásadní dějoví zlom a malebné italské prostředí je spíše na dokreslení – jde ryze o introspektivní drama. 

Gossip Girl (2021)

Svoji premiéru si letos odkroutí revival Super drbny vysílané v letech 2007 až 2012. Současný život na newyorské soukromé střední škole je ještě nebezpečnější díky trendu sociálních sítí. Seriál s Emily Alyn Lind a Whitney Peak v hlavních rolích bude pravděpodobně plně zpřístupněn do konce prázdnin. 

Zdroj: