Španělský mystery seriál skončil na Netflixu otevřeným koncem. Jak to vypadá s druhou sezónou?

Španělský mystery seriál skončil na Netflixu otevřeným koncem. Jak to vypadá s druhou sezónou?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
První sezóna nové netflixové mystery série ze Španělska „Eden vás vítá“ končí hned na několika dějových větvích velmi otevřeně. Zatím to vypadá dost dobře, co se týče produkce druhé řady, ale ještě není úplně vyhráno.

Španělé to umí

Španělské produkce jsou na Netflixu vždy populární. Po globálních hitech jako „Papírový dům“ a „Elita“ je tomu tak i nyní v případě čerstvě spuštěného mysteriózního seriálu „Eden vás vítá“, který se umístil v top 10 aktuálně nejsledovanějších seriálů na Netflixu.

A mnozí, kteří už osmidílnou první sezónu dokoukali až do konce, si nyní kladou otázku, zda bude příběh o skupině influencerů, kteří na tajemném ostrově narazí na mystickou paralelní společnost, pokračovat. Zejména proto, že finále první sezóny přináší několik velkých cliffhangerů (které v tuto chvíli nebudeme odhalovat).

Španělský bulvární web Semana.es dva měsíce před začátkem série oznámil, že „Eden vás vítá“ bude mít druhou sezónu. Jenže tak jasné, jak si to bulvár představuje, to není.

Sledovanost je důležitým faktorem

I když Semana v odpovídajícím článku neuvádí přesné zdroje, nedá se vyloučit, že přípravy na případné další sezóny „Eden vás vítá“ již probíhají. Jak ukázal konec první sezóny, děj je také jasně navržen na několik sezón. Na oficiální potvrzení druhé sezóny však zatím čekáme.

Fanoušci mysteriózní série si tedy zatím ještě nemohou ulevit, zvláště ne pak, když Netflix nedávno nečekaně ukončil hned několik seriálů, které si také docela dobře vedly v denních top seznamech Netflixu. Ani otevřené konce nebyly zárukou pro pokračování. O všem rozhodne celkový počet sledovaných hodin. Pokud chcete, aby dostal seriál druhou řadu, koukněte se na něj ještě dnes.

Zdroje článku: