Průměrňákovi: Co dělají a jak vypadají Patricia Heaton, Neil Flynn a spol. dnes?

Průměrňákovi: Co dělají a jak vypadají Patricia Heaton, Neil Flynn a spol. dnes?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Průměrňákovi byl seriál, který se vysílal od roku 2009 až do roku 2018. Teď, o tři roky později nás rodinka Heckových ještě pořád baví v televizi, jenže co dělají členové této oblíbené rodiny dnes?

Neil Flynn

Takřka dvoumetrový patriarcha rodiny a dřívější údržbář v seriálu "Scrubs: Doktůrci" Neil Flynn se po ukončení natáčení dále pohybuje v komediálním světě. Několikrát vystupoval vlastním stand-upem a převzal roli v deseti dílech amerického sitcomu "Abby´s". Svůj hlas propůjčil adoptivnímu otci Supermana v animovaném filmu "Superman: Man of Tomorrow" z roku 2020. 

Patricia Heaton

Matka rodiny Heckových našla po ukončení seriálu novou práci v americkém sitcomu "Carol´s second Act". Zde převzala hlavní roli Carol Kenney, učitelky na střední škole a matky dvou dospělých dětí. Jejím velkým snem je stát se doktorkou v nemocnici, a tak se rozhodne ukončit práci ve škole a stane se nejstarší studentkou doktorského studia.

Eden Sher

Šílenou Sue Heck, jež v seriálu hrála asi nejbláznivější charakter, původně čekal spin-off seriálu, který by se točil pouze kolem Sue. Ten se ale nakonec zrušil, nejspíše neměla stanice ABC tak velký zájem, jak se původně čekalo. Eden Sher si přesto nemůže stěžovat na málo práce, menší role v seriálech "Superstore" a "Jane the virgin" a ve filmu "Stepsisters" jí zajisté zaneprázdnily. Nejspíš nejdůležitější událostí pro mladou Američanku byla ale svatba s autorem Nickem Cron-DeVico.

Charlie McDermott

Axel Heck, typický teenager, si od Průměrňákových už nezahrál větší hlavní role a byl spíše vidět v miniseriálech či vedlejších rolích v novějších filmech. Tak si zahrál například v "Instant Family" a "Countdown". Jedinou pravidelnější, ale přesto vedlejší roli, si zahrál v seriálu "Unbelievable".

Atticus Shaffer

Malý a asi nejvtipnější člen celého seriálu Brick Heck byl představován mladým hereckým talentem Atticusem Shafferem. Po ukončení seriálu se začal věnovat spíše dabingu. Toto rozhodnutí bylo určitě ovlivněno jeho genetickou poruchou, Shaffer totiž trpí nemocí skleněných kostí. Jeho hlas lze tedy (aspoň v Americe) slyšet v dětských seriálech "Lví hlídka" a "Star proti silám zla".   

Zdroj: