Princezna ze mlejna (1994) po 25 letech: Kam Elišku a Jindru zavál čas?

Princezna ze mlejna (1994) po 25 letech: Kam Elišku a Jindru zavál čas?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Elišku a Jindru z oblíbené pohádky Zdeňka Trošky Princezna ze mlejna by dneska sotva někdo poznal. Naštěstí za to nemůže ani tak věk jako úprava vlasů: herečka Andrea Černá je od přírody tmavovláska a v pohádce nosila paruku; Radek Valenta zase v osobním životě preferuje krátký sestřih.

Filmový svět sympatickému pohádkovému páru mnoho příležitostí už nenachystal. Oba se však chytli na divadelní scéně: Andreu po mnohaletém působení v Plzni zlákalo pražské Divadlo na Vinohradech, Radek vystupuje v Divadle pod Palmovkou. Mezi natáčením dílů Princezny ze mlejna prý zkusil štěstí i v Americe, ale kvůli nedokonalé angličtině by mu trvalo dlouho, než by se tam mohl uplatnit jako herec. Živil se vykládáním náklaďáků a úklidem, než se rozhodl vrátit do Čech. Rodinu založil poměrně nedávno, před třemi lety se mu narodil syn František. 

Andrea Černá je ve svých 42 letech stále bezdětná a možná i kvůli tomu se jak čert kříži vyhýbá bulvárním novinářům, kteří na tuto skutečnost neustále poukazují. Je spokojená a svůj osobní život nehodlá dále s nikým rozebírat.