Prázdniny (2006): Cameron Diaz se vyčerpala během na podpatcích ve sněhu

Prázdniny (2006): Cameron Diaz se vyčerpala během na podpatcích ve sněhu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Natáčení odlehčených romantických komedií je pro herce určitě méně náročné než účinkování v akčních filmech. O vánočním evergreenu Prázdniny však herečka Cameron Diaz prohlásila, že šlo o fyzicky nejnáročnější film, který kdy natočila.

Hlavní hrdinka Amanda ve snímku zamíří ze slunné Kalifornie do malého domku poblíž Londýna, kde je v předvánočním čase přirozeně zima, a dokonce sněží. Na takové počasí nebyla zvyklá ani filmová Amanda, ani její představitelka Cameron Diaz. Režisérka Nancy Meyers si nepřestávala libovat, jak jim počasí přeje: v Anglii ve skutečnosti sněží málokdy, ale zrovna během natáčení sníh opravdu padal. Zato Cameron si zoufala, protože musela ve sněhovém poprašku utíkat na vysokých podpatcích. 

Protože se záběry musely několikrát opakovat, než s nimi byla režisérka plně spokojená, herečka se ve sněhu naběhala docela dost. Takto náročná fyzická aktivita prý po ní nebyla vyžadována v žádném jiném filmu. Do Los Angeles se vracela s úlevou; Vánoce v Londýně prý nejsou nic pro ni, raději je tráví doma na sluníčku spolu se svou rodinou.