Pokračování skvělého filmu s českým dabingem na Netflixu

Pokračování skvělého filmu s českým dabingem na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Řeč není o ničem jiném než o Venom 2: Carnage přichází. Venom 2 je pokračování předchozího úspěšného dílu. V hlavní roli je novinář Eddie, který se snaží dát si život do pořádku se svou bývalou přítelkyní, kterou stále miluje. Zároveň se snaží přežít se svým parťákem nebo chceme-li parazitem Venomem. Tito dva spolu zažijí pořádné vzrůšo!

Venom 2

Děj se točí kolem Eddiho Brocka, který sdílí své tělo s Venomem, který je drzý mimozemský „symbiont“ se štěrkovitým hlasem. Důležitou postavou je postava vraha Cletuse Kasadyho (Woody Harrelson), který je předmětem jednoho z Brockových článků. Kasady je infikován svým vlastním symbiontem Carnagem. Rozzlobený, rudý a s chapadly řádí v San Franciscu a hledají Kasadyho zmutovanou bývalou přítelkyni Frances (Naomie Harris), se kterou se znají už od dětství. Výkřik Frances je tak silný, že dokáže převrátit auta, zničit budovu nebo zlomit něčí kosti, její silný křik je nebezpečný pro vetřelce, kteří nemají rádi silný zvuk, oheň a vysoké teploty. V ději je oproti prvnímu dílu zesílen humor a nakloní se do praštěné, koketní dynamiky mezi Venomem a Brockem.

Woody Harrelson, Zdroj: GIO_LE / Shutterstock

Tak trochu komedie

Brock a jeho parazit tvoří zábavný a podivný pár, jejichž hašteření umocňuje Venomův neustálý hlad, když se snaží živit nikoli lidskými mozky, ale slepicemi a čokoládou. Venom monstrózní zabiják vyzbrojený zabijáckými vtipy, který je předurčen stát se rodinným oblíbencem – scéna v klubu s Venomem osvětleným svítícími tyčinkami na krku, když jde k mikrofonu, je jeho středobodem.

Mezitím se Eddie stále nevzpamatoval s koncem svého vztahu s Anne (Michelle Williams), která se přestěhovala k emocionálně a finančně stabilnímu Danovi (Reid Scott), který je uznávaným lékařem.

Co můžeme ve filmu očekávat?

Let There Be Carnage je ale ve skutečnosti o poutu mezi Eddiem a Venomem. Hádají se, flirtují, vyhazují televizory z oken, hážou jednu slovní hříčku za druhou a navzájem si dávají naprosto zbytečné rady (Venom říká Eddiemu, aby si vytáhl své „velké kalhoty“ a překonal své zlomené srdce). Rozcházejí se a přísahají, že se už nikdy neuvidí, to vše proto, že nikdo nemá dost odvahy, aby jako první řekl „Miluji tě“. 

Stojí za zhlédnutí?

Nejde jen o akční film, ale také zahrnuje prvek komedie s romantickými scénami. Hlavní hrdina řeší strasti běžného života, život s vetřelcem a snaží se zachránit svět. Film vás vtáhne do děje. Díky propracovaným akčním scénám nebudete chtít odtrhnout oči od tohoto filmu. Venom 2 s CZ dabingem můžete najít na Netflixu, délka filmu je 1H 37 minut.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.csfd.cz