Kdo stojí za pořadem Peče celá země: Moderátory doplňuje 100členný tým

Kdo stojí za pořadem Peče celá země: Moderátory doplňuje 100členný tým
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Úspěch pořadu Peče celá země nezajišťují jen soutěžící, porotci a moderátoři. Jde o práci více než 100členného týmu od režiséra přes myče nádobí až po střihače. Podívejte se, kdo všechno se na soutěži podílí.

Víc než 100členný štáb pracuje na pořadu dva roky

Protože jsou porotci velmi důležitým prvkem pořadu Peče celá země, můžete si informace o Josefu Maršálkovi a Michaele Landové přečíst v samostatném článku. Kromě nich ale televizní show tvoří desítky dalších lidí. Na natáčení se pohybovalo až 150 lidí a od prvních castingů po začátek vysílání uplynuly dlouhé dva roky.

Součástí týmu byl třeba i architekt (kvůli stanu a jeho vybavení), lidé starající se o úklid, kontrolu technologií, vizáž soutěžících, porotců i moderátorů a další profese související s televizní produkcí.

Na rozdíl od natáčení seriálů nebo jiných soutěží, tady si aspoň mohli pořádně zamlsat. Už při natáčení první řady přicházeli někteří kameramani se lžícemi na krku, aby mohli ochutnat při první příležitosti.

Tereza Bebarová díky pořadu začala péct

Herečka a moderátorka Tereza Bebarová moderuje už druhou řadu pořadu Peče celá země a pečení ji začalo bavit díky první řadě. S hravostí nyní ovládá babiččin štrúdl nebo kváskový chleba. Svou štíhlou postavu si udržuje díky metodě přerušovaného půstu, kdy jí jen v určitou denní dobu (nejčastěji od 9 rána do 5 odpoledne).

Svou spolupráci s porotcem Josefem Maršálkem prodloužila dál při tvorbě pořadu Čas na TE.BE. pro televizi Mňam TV (a nově spustili i kanál na Youtube Čas na TeBe).

Václav Kopta oceňuje pohodovou atmosféru celého pořadu

Herec Václav Kopta také provází soutěží už podruhé a oceňuje milé a přátelské pojetí pořadu. Sám se v kuchyni orientuje spíš při vaření a upéct umí jen bábovku, která je jeho maximem. Říká, že kvůli svému boji s nadváhou je pro něj soutěžní prostředí jámou lvovou, ve které na něj číhají nástrahy v podobě vůní kynutého těsta, pečících se bábovek a dalších pochoutek.

Už ho ale kamera i přistihla, jak mu soutěžící odkrajují dobroty přímo od pracovní desky. Ve skutečnosti ale ani moderátoři nemohou v průběhu natáčení moc ochutnávat, aby nikomu nenadržovali. Čeká je tak talíř se vzorky až po vyhodnocení.