Jaroslava Obermaierová a Alexandr Minajev z Ulice slaví dnes své narozeniny

Jaroslava Obermaierová a Alexandr Minajev z Ulice slaví dnes své narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Obě postavy si v Ulici získaly svou oblibu. Zatímco Jaroslava Obermaierová na obrazovkách září dál jako Vilma Nyklová, sláva herce Alexandra Minajeva v Ulici už pohasla. Víte, že oba herci z Ulice slaví narozeniny ve stejný den? Ano, svíčky na dortu sfoukávají 10. dubna.

Jaroslava Obermaierová oslaví 76. narozeniny

Herečce Jaroslavě Obermaierové díky Ulici nikdo neřekne jinak než Vilma Nyklová. Však ji také hraje téměř 17 let! Za tu dobu prošla Vilma řadou proměn. Víte, že herečka už 10. dubna oslaví své 76. narozeniny? Vilma Nyklová není zápornou postavou, divákům i ostatním postavám v Ulici však dokáže lézt pěkně na nervy. Je to totiž klepna toho nejvyššího kalibru.

Časem se její zvědavost na životy ostatních maličko obrousila, přesto si nenechá ujít příležitost, aby mohla probrat kdejaký žhavý drb.

Vilma Nyklová hoří láskou ke svému synovi Lumírovi, ke svému vnoučkovi Lexíkovi i ke své nově nalezené vnučce Vendule a její dceři Elišce. Za svou rodinu by Vilma Nyklová dýchala a dá se říct, že je svou láskou a starostlivostí někdy i dusí. Když však tuto její stránku otočíte, zjistíte, že je Vilma Nyklová také velmi konfliktní.

Neváhala se pohádat s Aničkou Liškovou a usvědčit ji z krádeže, i když všechno bylo jinak. Dokáže se pohádat se svou nejlepší kamarádkou Růžou. Nedávno také vedla spor s novou majitelkou hospody Kateřinou Dubovskou.

Zejména teď to s ní Lumír bude mít těžké, protože si Vilma Nyklová vzala do hlavy, že její syn jí co nevidět přivede ukázat svou novou partnerku... Jenže on randí maximálně tak se Standou Hložánkem.

Alexandr Minajev bude mít 55 let

Alexandr MinajevZdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Na rozdíl od herečky Jaroslavy Obermaierové, herec Alexandr Minajev už v Ulici neúčinkuje. S postavou Vilmy Nyklové se však setkával i na place. Víte, že tento herec 10. dubna oslaví své 55. narozeniny? Jeho sláva patřila prvním dílům Ulice, ve kterých herec ztvárňoval postavu Ukrajince Hrihorije Lisečka. Ten přišel do Česka za lepším životem, časem za ním dorazila také Světlana Lisečková (později Nyklová).

K jeho nejbližším postavám patřil Bedřich Liška, který s ním pracoval. Na pivo chodil s Lumírem Nyklem i s Jardou Hejlem. Jeho postava tragicky zahynula při požáru dílny. Tragická smrt Hrihorije zasáhla diváky, kteří s ním sympatizovali. Nebylo těžké, aby vám tento chlapík přirostl k srdci. Byl pracovitý, skromný, dobrosrdečný a uměl rozesmát.

Tragická smrt v Ulici se nevyhnula ani jeho sestře Světlaně 

Postava Hrihorije Lisečka není jediná, která v Ulici tragicky zahynula. Jistě si pamatujete také na Kláru Peškovou, která spadla ze schodů nebo na přítele seriálové Roziny Richarda Webera? Ten v podnapilém stavu usedl za volant a měl autonehodu, při které přišel o život. Tragicky v Ulici nakonec zemřela také sestra Hrihorije Lisečka – Světlana Nyklová. Té v mozku praskla cévka, což později v nemocnici způsobilo její smrt.

Zdroje článku: