O mě se neboj: Co čekat v další epizodě a kdo jsou roztomilé holčičky, které si zahrály dcery seriálové Evy

O mě se neboj: Co čekat v další epizodě a kdo jsou roztomilé holčičky, které si zahrály dcery seriálové Evy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Evu čeká velké dobrodružství. Musí nastražit léčku, aby pomohla těhotné kamarádce, která naletěla podvodníkovi na seznamce. A něco mezi nebem a zemí způsobilo, že Eva už nevidí manžela jen jako obtížný hmyz. Jenže začíná mít i trochu zmatek v tom, co vlastně cítí k Martinovi.

Kamarádka Tereza (Pagáčová) zvaná „Rezina“ se nejen zamilovala do podvodníka, ale navíc ji dokázal přesvědčit, že nutně potřebuje peníze. Tereza si tak vzala půjčku, za kterou se zaručila bytem, a peníze velkoryse v hotovosti dala svému novému příteli.

Jenže od té doby se po nápadníkovi slehla zem. Tereza tak zůstala zadlužená a s dítětem na cestě. Hrozí jí, že přijde o střechu nad hlavou, protože z mateřské nemá šanci dluh splácet.

Evu napadne, že si založí na stejné seznamce profil a za pomoci Martina a Terezy podvodníka chytí.

Plán to nebyl špatný, ale to by nebyla Eva, aby všechno proběhlo bez problémů. Martinovi také všechno nevychází. Eva ho začíná rozptylovat a stále více zaměstnávat. Je trochu nesoustředěný a začíná se to odrážet na jeho práci v právnické kanceláři. I přesto, že chodí s dcerou šéfa, je tak stále slibným kandidátem na vyhazov.

Strategický plán na chycení podvodníka z počátku nevypadá moc slibně a Eva se musí seznámit s mnoha podivnými muži, než konečně přijde úspěch. Teď jen musí přijít na to, jak muže zahnat do kouta.

K sobě domů ho vzít nemůže, protože tam byl v bytě sousedky Terezy. Martin tak nabízí na akci svůj byt. Setkání s mužem, který se neštítí okrást těhotnou ženu, může být nebezpečné, a tak Martin má v plánu přijít za Evou.

Z akce je nakonec velký chaos. Ale něco se stane. Kryštof se rozhodne přijít manželce v nesnázích na pomoc. Nakonec se dostaví i Martin a policie.

záběr z natáčení seriálu, zdroj: TV Nova

Dcery Evy Málkové

Veronika Dobešová (6) hraje mladší dceru, kterou má Eva s Kryštofem. Veronika nestojí před kamerou poprvé a v šesti letech už má za sebou řadu zkušeností. Objevila se třeba ve Slunečné a v ZOO. Zkušenost má také z natáčení reklam. Velice ráda točí se svou starší sestrou Adélkou. A to se jí podařilo i v seriálu, kde si se sestrou zahrály seriálové sestry-děti Evy.

Starší Adélka Dobešová (9) hraje dceru z předchozího vztahu, ale Kryštof ji má rád stejně jako vlastní dítě, které má s Evou. Před kamerou je Adélka od pěti let. Vidět jste ji mohli v seriálu Krejzovi, Modrý kód a Slunečná. Ráda zpívá a má už své cédéčko.

Dětem se natáčení moc líbilo. Mají hezké vzpomínky na režiséra Arichteva i jeho manželku Veroniku, která je uplácela dárečky. Nejzábavnější byl podle děvčat Lukáš Příkazký.

Zdroje článku:
  • Voyo,
  • press kit TV Nova,
  • autorský článek