Netflixové trháky, co v Česku jedou. Sledujete je i vy?

Netflixové trháky, co v Česku jedou. Sledujete je i vy?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vlivem šíření čínského viru došlo na uzavření kin. Český divák si v mnoha případech již před nějakým časem předplatil streamovací službu – a na videoobsah už kouká z tepla svého domova. Tohle jsou nejoblíbenější tituly.

Zaklínač (2019-)

Prozatím byly natočeny dvě série. Na tu další se můžeme těšit již v průběhu příštího roku. Příběh o Geraltu z Rivie, který putuje středověkou říší, aby bojoval proti příšerám a lid ohrožujícím tvorům. Dobrodružný fantasy počin s Henry Cavillem v hlavní roli patří mezi nejoblíbenější kousky současnosti. Pustit si jeho osudy můžete buď v originále, nebo i v českém dabingu.

Čtěte také: Netflix chystá další velký fantasy trhák Barbar Conan

Papírový dům (2017-)

Je to návykové, a jak! La casa de papel si své první místo v nejoblíbenějších seriálech z cizojazyčné produkce zasloužila zcela právem. Chcete se naučit španělsky hodně sofistikovanou formou? Dejte si tenhle trhák plný zvratů, šokujících odhalení a napětí. Jak asi příběh o Profesorovi a jeho partě dopadne? Mysteriózní krimi thriller se natáčí již od roku 2017, kdy se stal celosvětovým hitem. Pátá série se představí příští rok a bude čítat 10 epizod. Samozřejmě vám k tomu Netflix nabídne české titulky.

Čtěte také: Veleúspěšný španělský seriál Papírový dům o největší loupeži v dějinách země představí i pátou, poslední sérii

Lucifer (2016-)

Už čtyři roky se Netflix může chlubit originálním počinem. Tom Ellis a Lauren German by si nejraději za svůj výkon v oblíbeném seriálu vysloužili 666 ze 100 bodů. Jestli se příběh o ďáblu, který se v pekle už prostě nudil, a tak se jednoho dne rozhodnul, že se přemístí do Los Angeles a otevře si tam noční klub, zalíbí i vám, máte o zábavu postaráno. Zatím bylo natočeno 83 epizod. Dáte si je s titulky, nebo bez? Pátá série se objeví již v květnu příštího roku.

Přiznejte se, už v tom jedete taky? Který z těchto seriálů patří mezi vaše oblíbené? Nebo sledujete rovnou všechny tři?