Zlatý věk Netflixu: The 50 Best Movies na leden / III. část

Zlatý věk Netflixu: The 50 Best Movies na leden / III. část
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zajímavá Lucy Liu jako příšerná šéfová, nesmrtelná Charlize Theron jako vždy dokonalá a Keanu Reeves v maličké roli, kterou si hodně užíval a prakticky jen improvizoval.

To zařídíme

  • USA 2018, romantická komedie

Přísný šéf může každému hodně znepříjemnit život. Své o tom ví Harper Moore a Charlie Young. Oba se potkávají v jednom domě, kde dělají asistenty svým šéfům. Slovo dá slovo a asistenti se domluví, že své šéfy dají dohromady, aby měli o trochu lepší pracovní klima a nemuseli tak otročit. Plán má ovšem několik trhlin, ale nakonec vše dopadne, jak má.

V roli Harper uvidíte Zoey Deutch, Charlieho si zahrál Glen Powell. V rolích šéfů potom poznáte Lucy Liu a Tayea Diggse.

Mám vás ráda, ať se stane cokoli

  • USA 2020, krátkometrážní animovaný film

12 minut smutku a zoufalství

Film sleduje dva truchlící rodiče, kteří musí čelit největší životní zkoušce. Jejich dcera zemřela jako oběť střelby ve škole.

Nesmrtelní

  • USA 2020, akční fantasy

Snímek plný superhrdinů patří už od svého vydání ke stálicím Netflixu. Jde o počin ostřílené režisérky Giny Prince-Bythewood, který je natočený podle stejnojmenného komiksu. Oblíbenost filmu je z velké části ovlivněna Charlize Theron v hlavní roli jedné z nesmrtelných, která má mít asi 6 tisíc let.

Skupina starých válečníků už po staletí pořádá své záchranné mise a chrání lidstvo. Mají zvláštní schopnosti, které jim jejich poslání trochu usnadňují. Tito válečníci mají svá pravidla a když je jednou poruší, akce se ukáže jako past. Někdo se snaží zneužít jejich super schopností a nesmrtelní musí zasáhnout, dokud je čas.

Během prvních čtyř týdnů tento akčňák vidělo na Netflixu 72 milionů domácností. V roce 2020 se stal sedmým nejsledovanějším titulem roku. Získal také celou řadu cen. Zabodoval jako „Nejlepší superhrdinský film“, režisérka obdržela cenu za nejlepší dramatickou prezentaci a film se umístil v TOP 100 nejlepších hrdinských příběhů.

Vždycky budeš moje možná

  • USA 2019, romantická komedie

Příjemná romantická komedie postavená na neznámých hercích mile překvapí. Sasha a Marcus jsou přátelé z dětství, kdy vedle sebe vyrůstali. Měli krásný vztah a trávili spolu hodně času. V dospívání se ale něco pokazí a každý se vydá jinou cestou. O 16 let později je Sasha velice slavná kuchařka. Marcus se protlouká životem, jak to jde. Když Sasha jede otevřít novou restauraci, náhodně se potkává se starým přítelem, který ji instaluje klimatizaci. Chvíli to trvá, než staří známí trochu obrousí hrany, ale nakonec zjišťují, že ta skvělá chemie, která mezi nimi celé roky byla, se nikam neztratila a funguje pořád. Ve hře jsou však noví potencionální partneři každého z nich a dvojité rande. Tady vstupuje na scénu Keanu Reeves, který si během svých projektů odskočil natočit fakt dobré cameo, které dává celému filmu grády.

 

Zdroj:

  • autorský článek