Tvůrci Netflixového giga-projektu „Red Notice“ zveřejnili dalších 3 a půl minuty z natáčení

Tvůrci Netflixového giga-projektu „Red Notice“ zveřejnili dalších 3 a půl minuty z natáčení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco „Red Notice“ i nadále vede celosvětový žebříček na Netflixu a denně láme rekordy, mohou se fanoušci filmu těšit na nikdy neviděný, zhruba 210vteřinový bonus, které bude bavit i lidi, co si film s Dwaynem Johnsonem, Gal Gadotovu a Ryan Reynoldsem neoblíbili.

Kritizovaný, přesto úspěšný

„Red Notice“ nepatří zrovna k nejlepším filmům v kariérách tří hlavních hrdinů a režiséra Rawsona Marshalla Thurbera. Jednu věc však nelze Dwayne Johnsonovi, Ryanu Reynoldsovi a Gal Gadotové upřít: Díky nim láme „Red Notice“ rekord za rekordem

Po pouhých dvou týdnech ukazují oficiální Neflixová čísla (která tedy zveřejňuje Netflix a nikdo jiný se k těmto číslům nedostane), běžela akční komedie přes 275 hodin. S tímto tempem se zanedlouho stane nejsledovanějším filmem na streamovací službě. A co je logickým krokem tvůrců, když je něco takto oblíbené? Správně.

Druhý díl. Protože se ale druhý díl zatím vůbec neplánuje, nahrálo se na Youtube video s takzvanými „Outtakes“, tedy vystřiženými či zkaženými scénami.

I profesionálové nejsou bezchybní

Ve speciálním outtakes-videu vidíme scény nebo nahrávky, které se do konečného filmu nedostaly, protože je někdo zpackal – především Ryan Reynolds, kterému mimo jiné velkolepě spadlo jedno z cenných vajec Kleopatry. Reynolds byl nebezpečný i pro Gadotovou. Fanoušci představitelky „Wonder Woman“ vědí, že je velmi lehké ji při natáčení rozesmát. Naopak fanoušci představitele „Deadpoola“ vědí, že Reynolds rád improvizuje a doslova chrlí vtipné myšlenky. Skvělá kombinace.

Pokud se tedy chcete podívat na momenty, které se nepovedly, podívejte se na video.

 

 

Zdroj: