Největší témata 18. sezóny seriálu Ulice. Co bude tím nejsilnějším tahákem?

Největší témata 18. sezóny seriálu Ulice. Co bude tím nejsilnějším tahákem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ulice, to není jen seriál plný citů a mileneckých vztahů, je to koktejl společenských témat, která hýbou námi všemi a dějí se všude kolem. Na několik z nich zacílí i nová sezóna seriálu startující 8. srpna na Voyo a 15. srpna na TV Nova. Kdo si to odnese nejvíc?

Všudypřítomné zdražování se dotkne i Nyklů a jejich bistra. Bude potřeba začít šetřit a to s sebou přináší i velmi nepříjemné kroky a zásahy do pracovního kolektivu. Jeden z nich se dotkne i oddané a spolehlivé Aničky, která díky změnám přijde o peníze i současnou pozici. 

Politická pře, dvě různé politické strany, dva různé názory na fungování společnosti. To všechno se objeví v jedné rodině. V rodině Hložánků, kdy se proti konzervativnímu otci postaví jeho vlastní syn Jiří. Už poté, co se Tonda Hložánek dozví, že jeho syn Jirka kandiduje proti němu v příštích volbách, to mezi nimi začíná vřít. A to se ještě nepustili do ostrého souboje. Jirka bude prosazovat nové, svěží názory na to, jak by to mělo v Ulici fungovat. Vypadá to, že bude znovu potřebovat něčí pomoct, s jeho otcem totiž není radno jít do sporu. Oporu Jirka překvapivě nalezne u Lumíra Nykla. 

Nejvíce si to však odnese Šimon a společně s ním nakonec i Gábina a Jirka Herman. Šimon nastupuje zpět do školy v Praze, ale od doby, co se s Gábinou odstěhovali do Berlína, se v Čechách leccos změnilo. A některé děti nejsou zdaleka tak milé a přátelské k novým spolužákům, jak by si každý rodič, učitel i samotný, nově příchozí žák přál. Šimon se tak nechtěně ocitne ve velmi nepřátelském prostředí, v němž mu jeho starší spolužáci budou dávat velmi silně najevo, že mezi ně nepatří. 

Magda se na rozdíl od ostatních, kteří budou řešit osobní problémy, zaměří na problém nedostatku a obtížného fungování mobilních hospiců. Díky nečekanému překvapení, které k ní přijde v podobě další netušené informace týkající se její zemřelé mámy, se Magda odhodlá pustit do zcela nového a vážností a potřebou diametrálně odlišného projektu, než jsou eko kroužky ve škole. O finanční pomoc požádá i Jirku Hložánka, který o Magdu před lety usiloval. Zamíchá to nějak i vztahem Prokopa a Magdy, který bude znovu procházet komplikacemi?

Zdroj článku:
  • TV Nova