Nečekané „pokračování“ – Seriál Teorie velkého třesku sice skončil, produkce má pro nás ale malé překvapení

Nečekané „pokračování“ – Seriál Teorie velkého třesku sice skončil, produkce má pro nás ale malé překvapení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V roce 2019 po dvanácti sezónách skončil oblíbený seriál „Teorie velkého třesku“ jednou provždy – víceméně. Příští rok se bude natáčet 4. řada prequelu „Mladý Sheldon“. A přesně tam nás nejspíše čeká nový crossover s úspěšným sitkomem.

Jasná zpráva pro diváky

Sheldon Cooper, Leonard Hofstadter, Penny a spol. Postavy ze sitkomu „Teorie velkého třesku“ nás bavily 12 let, a to v celkem 279 epizodách. Tím překonali první sitkom, známý komediální seriál „Cheers“. Poté, co představitel Sheldona Jim Parsons nepodepsal smlouvu pro další sérii, byl seriál ukončen. Aspoň částečně.

Čtěte také: Hvězda Teorie velkého třesku snědla vlastní placentu. Zajímavosti o herečce oblíbeného „nerd“ seriálu

Chuck Lorre nechtěl s geniální ale trochu vrtošivou postavou skončit a začal produkovat tzv. spin-off „Mladý Sheldon“, kde se jednotlivé epizody točí kolem dětských let v životě fyzického génia. V USA formát vstoupil do své čtvrté sezóny již letos, a to 5. listopadu. Co-Producent seriálu Steven Molaro ohlásil speciální novinku: Kromě vypravěče Jima Parsonse se ve čtvrté řadě objeví i další hvězda z „Teorie velkého třesku“. Výstupem má být děj původního seriálu totiž ještě trochu rozšířen.

Kdo by to mohl být?

Molaro uvedl, že k návratu dojde hned v prvním díle. Spolutvůrce seriálu ale nechtěl prozradit, o koho přesně jde a do jaké míry se dovypráví příběh „Teorie velkého třesku“. Molaro popisuje krátkou scénu jako „vtipné, nečekané pokračování příběhu Teorie velkého třesku“ a stejným dechem poukázal na to, že na konci epizody bychom měli věnovat zvláštní pozornost dospělému Sheldonovi, jenž figuruje jako vypravěč.

Čtěte také: Paní Wolowitzová z Teorie velkého třesku: Budete překvapeni, jak milý obličej vlastní žena s tak protivným hlasem

I když je stále otevřené, kdo bude Sheldonovi dělat společnost, dalo by se čekat, že to pravděpodobně nebude Penny. Kaley Cuoco koneckonců měla svůj (docela divný) výstup ve 3. řadě, když propůjčila svůj hlas bazénu zamořeném bakteriemi v Sheldonově noční můře.

Čtěte také: Jim Parsons prozradil, proč nevznikla 13. série Teorie velkého třesku. Představitel Sheldona prožíval muka

Je možné, že se objeví Amy Farrah-Fowler (Mayim Bialik) s informací o Sheldonových potomcích, to je totiž odvětví děje, které se v originálním seriálu nestihlo dovyprávět. Stejnak ale nemůžeme ignorovat možnost, že jde jen o náhodně setkání se s Howardem nebo Rajem. Kdo ví.