Miloš Knobloch: svoji manželku Evu poznal v nonstopu

Miloš Knobloch: svoji manželku Evu poznal v nonstopu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Miloše Knoblocha ztvárňuje už několik let sympatický herec Jiří Štrébl, jehož sestra v seriálu rovněž účinkuje. I když byl Miloš dříve nenáviděná postava, teď je z něj komik, díky kterému se lidé k Ulici rádi vracejí.

Ne příliš milovaný manžel Evy

Jiří Štrébl alias Miloš Knobloch se v Ulici účinkuje už přes sedm let. Když do Ulice nastoupil, diváci jeho postavu nesnášeli. Miloš byl původně totiž muž, který musel mít vždy poslední slovo, a dokonce pro facku nešel daleko.

Svou manželku Evu poznal v nonstopu, kde pracovala jako barmanka.

Oba později začali usilovat o Evinu dceru, o kterou se doposud starali Liškovi. Miloš se nehodlal Emy vzdát, i přesto že nebyla jeho. Malá Ema zvyklá na Aničku a Bedřicha k novým rodičům za žádnou cenu nechtěla, a tak se o ní všichni začali přetahovat. Nutno podotknout, že ani postava Eva Toužimské nebyla divákům sympatická.

Z Prahy na Šumavu

I přes jeho mrzutost a neschopnost vyjít druhým vstříc, byl Miloš velmi pracovitý člověk, který získal lepší pracovní příležitost v Rakousku. Netrvalo to navíc dlouho a Eva otěhotněla. Aby Miloš rodinu zabezpečil, Evu si vzal a rodinu chtěl přesunout na Šumavu, aby jí mohl pravidelně vídat. 

Toto nové bydlení ale nikomu neprospívalo a hrozně těžce ho nesla Ema, která byla zvyklá na Prahu a na to své přátelé a spolužáky. Eva nakonec souhlasila s tím, že Ema může u Lišků na nějakou dobu zase žít.

To se ale Milošovi příliš nelíbilo a vyústilo to v konflikty mezi ním a Emou. 

Milošova múza jménem Justýna

Miloš se poprvé seznámil s Justine na rodinném výletu Liškových. Justine byla matkou Skyler, přítelkyní Františka Hrubého. I přesto, že byla Justine spokojeně vdaná, Miloš se neostýchal jí vyjádřit svou náklonnost. A v té době se začaly projevovat komické prvky této postavy. Miloš dokonce našel nový koníček – psaní básní, ve kterých Justine opěvoval.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Návrat do Prahy

Miloš se s rodinou nakonec vrátil do Prahy a postupně se začínal kamarádit s Bedřichem, se kterým často rád chodil do hospody "na jedno". I sám Bedřich byla zpočátku z Miloše skeptický, postupem času ale zjišťoval, že je Miloš chlap, který to se vším a se všemi myslí nakonec dobře. Z něj se tak stala postava, kterou si diváci nakonec dokonce zamilovali.

Manželská krize a sebevražda

Miloš byl spokojeným otcem malého Miloška a Emy. Časem ale začal mít podezření, že je mu manželka Eva nevěrná, což nesl dost těžce. Pro Evinu nevěru měl i řadu nepřímých důkazů. A tak se jednoho dne pokusil i o sebevraždu.

Stalo se tak na pánské jízdě s Bedřichem, kdy si Miloš naložil do batohu kamení a rozhodl se utopit. Na místě ještě zanechal vzkaz na rozloučenou.

Naneštěstí z pokusu o sebevraždu ale sešlo, když Miloš zjistil, že je voda příliš studená. Později se ale údajná Evina nevěra vyjasnila jako souhrn nešťastných událostí. A Miloš si tak manželky začal vážit čím dál více.

Nová láska jménem Anička

Miloš je známý svou slabostí pro ženské pohlaví a této slabosti se nevyhnula ani Bedřichova Anička, která Bedřicha opustila. Miloš jí začal psát milostné básně, ale ta ho několikrát odmítala. Už jen kvůli tomu, že je otec rodiny a doma má milující manželku a malého synka. Krom toho se mu Anička omluvila s tím, že Miloš zkrátka není její typ.

Miloš je jedna z postav, která vždy vdechne fanouškům Ulice do tváří úsměv, protože jeho smysl pro drama je někdy až více než komický.

 

Zdroj: