Vzpomenete si, s kým Matěj chodil v Ulici?

Vzpomenete si, s kým Matěj chodil v Ulici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Matěj Jordán v Ulici vyrostl, a tak jej mohli diváci vidět u jeho první pusy s holkou, prvních intimností a vůbec mohli sledovat jeho milostný život. Ten rozhodně nebyl nudný, protože Matějovým životem i jeho postelí prošla řada dívek a žen. Vzpomenete si na všechny?

Matějova první láska Adriana

Matějovou první láskou, se kterou zároveň přišel i o panictví, byla Adriana Pešková. Tu v té době hrála Dominika Kadlčková (později ji v roli vystřídala Šárka Vaculíková). Pro Adrianu by Matěj i dýchal. Její povaha však byla až příliš komplikovaná na to, aby jim to spolu vydrželo. Ačkoliv mu to zlomilo srdce, s Adrianou se Matěj rozešel.

Kámoška Gábina Pumrová

Další vztah ještě na škole navázal s kamarádkou a spolužačkou Gábinou Pumrovou (herečka Aneta Krejčíková), která byla vnadnější než všechny ostatní holky ve třídě. Gábina byla vášnivá a rozhodně se intimnostem s Matějem nevyhýbala. Ale nebylo to ono, proč? Možná právě proto, že ji Matěj bral více jako kamarádku než jako partnerku. I s Gábinou se rozešel a ta mu to nějakou dobu měla za zlé.

Nedostupná Thea

Ještě stále studoval a čekala ho maturita, když v tom se do Ulice nastěhovaly sestry Nekonečné. Matějovi byly sympatické obě, ale chodit začal nejprve s Theou (herečka Kristýna Podzimková). Možná by jim vztah i vydržel, kdyby ovšem Thea nebyla tak nedostupná. Aby s ním vlezla do postele, k tomu ji musel vždy dlouze přesvědčovat, a to ho nebavilo. Nebo jim vztah zkazila všudypřítomná energie její starší sestry Libušky, pro kterou Matějovo srdce hořelo mnohem více?

Zkušená Libuška

Kvůli vztahu se zralou Libuškou Nekonečnou (herečka Zuzana Vejvodová) málem Matěj neudělal maturitu. Jednu dobu se živil jako skladník, aby svou novou rodinu uživil (Libuška měla syna Borise) a škola bylo to poslední, na co myslel.

Zuzana Vejvodová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Krátký románek s Andreou

A protože ani vztah s Libuškou nevyšel, objevila se v Matějově posteli Andrea. Románek s ní však netrval dlouho, a tak se nelze divit tomu, že si Andreu ne každý divák pamatuje.

Nevěrná Bětka

Do života Matěje jednu dobu vstoupila také sympatická Alžběta Klimešová, které často říkali Bětka. Hrála ji Michaela Tomešová, která možná těžce nesla fakt, že podle scénáře musela Matěje Jordána podvést a opustit ho.

Toxický vztah s Ájou

Po tom, co si Matěj léčil své bolavé srdce v zahraničí, kde byl pracovně, přijel domů a setkal se s Ájou (herečka Barbora Mudrová). S tou chvíli chodil, ale ukázalo se, že je Ája manipulativní potvora a jejich vztah je toxický. Vztah s Ájou se jednu dobu prolínal s posledním Matějovým vztahem, a to s Katarínou.

Osudové setkání s Katarínou

Na začátku roku 2019 Matěj Jordán srazil autem chodce, což ho přivedlo k jeho poslední a osudové lásce – ke Kataríně. Spolu s Katarínou počali dítě a odjeli za prací do Barcelony. Tímto v Ulici dějová linka Matěje Jordána skončila.

 

Zdroje: