Marek Lambora chtěl ze seriálu Slunečná odejít, kvůli penězům ale zapomněl na své ambice

Marek Lambora chtěl ze seriálu Slunečná odejít, kvůli penězům ale zapomněl na své ambice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Usměvavý Janek ze Slunečné se stal díky tomuto seriálu idolem žen několika generací. Marek má výhodu, že v současnosti není zrovna moc talentovaných mladých herců jeho věku (25 let) a tak o práci nouzi nemá.

Hvězda seriálu Slunečná

Bývalý student ústeckého gymnázia se jako komediální talent projevoval už ve škole, a tak pro něj přechod na Pražskou konzervatoř, kde studoval hudebně-dramatický obor, nebyl žádný problém. O jeho talentu není pochyb. Hned po škole dostal šanci představit se v Divadle na Vinohradech a také v Národním divadle. Zahrál si také v několika televizních projektech.

K seriálové práci se dostal už před časem v povedeném seriálu Přístav, kde doslova perlil Petr Čtvrtníček a Kateřina Hrachovcová. Marek si zde zahrál vychytralého syna Petra Čtvrtníčka. Snadno vydělané peníze se mladému herci zalíbily, a tak když přišla nabídka na jednu z hlavních rolí seriálu Slunečná, skočil po ní.

Nepříliš dobré vztahy s hereckou kolegyní

To ovšem nevěděl, jak ho práce s kolegyní Evou Burešovou bude unavovat. Časopis Sedmička nedávno odhalil, že se ti dva totiž zrovna moc v lásce nemají. Je to údajně dáno tím, že Burešová chce nenadálou popularitu využít, dokud to jde, a tak se propaguje, kde to jen jde. To ale Marka nebaví, protože chce hlavně hrát. Problém je v tom, že je na všechny akce chtějí jako „ten pár ze Slunečné“.

Plánovaný konec v seriálu a nabídka, co nešla odmítnout

Marek byl už pevně rozhodnutý, že dokončí natáčecí sezónu podle smlouvy a odporoučí se, aby se věnoval poněkud kvalitnějším hereckým projektům, jenže když to přišel produkci oznámit, nastal poprask. Produkce správně odhadla, že je Marek tahounem seriálu a bez něj by mohl seriál ztratit sledovanost. Takže začalo cinkání měšcem se zlaťáky a mladý herec lákavé nabídce neuměl odolat.

Situace mezi dvěma protagonisty se nijak nezlepšila. Burešová na prodloužení smlouvy kývla už před Lamborou a za stejný honorář, co měla doposud. Jen těžce ponese, že bude její herecký partner placený několikanásobně lépe.